Astro

Ove srede: Ovnovi su zahtevni i teški, Bikovi upleteni u probleme na koje ne mogu da utiču, dok Rakovi mogu lako planuti...

Za većinu znakova horoskopa ova sreda biće ispunjena nervozom, trzavicama, razmiricama.  Da li ste vi na listi onih koji će osetiti dašak radosti, saznajte u nastavku.

09.06.2021. - 06:30h
 
Neki bi rado prespavali ovaj dan
Neki bi rado prespavali ovaj danfoto: fizkes/Shutterstock

OVAN

Danas možete osećati pritisak, možda čak i neka uslovljavanja od strane poslovnih partnera ili nadređenih. Ne dozvolite da vas izbacuju iz takta. Prema emotivnom partneru se možete postaviti dosta ljubomorno, posesivno, zahtevno.

BIK

Neki poslovni dogovori mogu doći u zastoj ne vašom krivicom, već zaslugom ili problemima druge strane učesnice. Ne nervirajte se, pogotovo što ne možete uraditi ništa posebno po ovom pitanju. Voljena osoba danas nema razumevanja za vas.

BLIZANCI

Vi ste dobro raspoloženi i funkcionišete baš kako treba. ipak, jasno vam je da je situacija u poslovnom okruženju loša i bilo bi fino kada biste se sklanjali od sukoba. U emotivnom segmentu stoji velika posvećenost partneru. Pokažite mu pažnju i razumevanje.

RAK

Neke okolnosti, ali i neke osobe u poslovnom segmentu vam danas ne prijaju. Imate osećaj da su svi oko vas prezahtevni i da se od vas traži nešto što je nemoguće. Ljubomora se može probuditi i kod vas i kod voljene osobe. Nemojte da vas ovo uvuče u svađu.