Astro

Škorpije danas ispravljaju sve "brljotine" koje su juče napravile, Jarčevi su nervozni jer ne mogu da postignu sve što su naumili

Bikovima danas dogovori "ne idu od ruke". Rakove nervira neki kolega i jedva će izdržati da "zadrže jezik za zubima". Kakav dan je pred vama?

18.05.2021. - 06:30h
Škorpije danas ispravljaju sve 'brljotine'
Škorpije danas ispravljaju sve "brljotine"foto: Rawpixel.com/Shutterstock

OVAN

Nemojte da se iznenadite ukoliko pokušaji dogovora naiđu na ograničenja ili blokadu od druge strane. Verujem da ćete uspeti da pronađete rešenje za ovo, ukoliko se potrudite. Prisustvo jedne osobe vam unosi nemir. Ne znate da li da krenete u akciju ili ne.

BIK

Suočićete se sa ograničavajućim situacijama kada su vaši planovi u pitanju. Neki dogovori se mogu odložiti a sastanci prolongirati. Usmerite pažnju na završetak poslovnih obaveza koje imate. Odličan momenat da se pokrenete prema osobi koja vas zanima.

BLIZANCI

Ovo je dan sa promenljivom energijom. Neke ćete poslove završiti očas posla, dok ćete se oko drugih mučiti. Kakve god da situacije dođu pred vas, nemojte odustajati na prvoj prepreci. Jedna osoba vas u isto vreme privlači i odbija.

RAK

Previše sebe kočite, opterećujete se i na taj način dovodite do zastoja kada je obavljanje obaveza u pitanju. Nervira vas kolega toliko da se jedva uzdržavate da ne progovorite. Zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom.