Astro

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. MAJA: Lavovima sledi turbulentan ljubavni period; Vage, smanjite očekivanja od partnera

Šta vam zvezde prognoziraju predstojeće nedelje?

02.05.2021. - 14:30h
svađa
svađafoto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock

OVAN

Hrana

Ove sedmice će vam biti potrebna veća količina energije, pa se potrudite da na vašoj trpezi češće budu meso I riba. Neka vaši obroci budu redovni I količinski dovoljni da biste mogli da funkcionišete kvalitetno tokom celog dana.

Ljubav

U ovoj će vam sedmici izgledati da što ste više angažovani prema partneru I što više pokušavate da donesete pozitivnu energiju I živost u odnos – sve manje razumevanja I podrške imate od druge strane. Evidentno je da partner preteruje u ovom periodu I da očekuje previše od vas, ali u takvoj je trenutno fazi I pokušajte da koliko toliko imate razumevanja za njega. Talasi nezadovoljstva mogu povremeno dolaziti – iskulirajte. Slobodni Ovnovi – kontakt sa jednom osobom se lepo razvija I moguće je da u danima vikenda I otpočnete nešto konkretnije. Takođe – novi kontakti preko društvenih mreža.

Posao

Blokade, zastoji I čekanja koji su vrlo aktuelni po nekim poslovnim pitanjima počeće polako da popuštaju, najpre u drugom delu sedmice. Pred vama je jedan dosta aktivniji period, ali računajte na to da ćete u danima koji su ispred vas bukvalno napraviti prve korake – prave realizacije čekaju vas od ulaska u narednu sedmicu pa na dalje. Ne prija vam što vas nadređeni koče po nekim pitanjima, ali I ovo će krenuti na bolje uskoro. Bitne razgovore I dogovore obavite na samom kraju radne sedmice.

Novac

Prilivi su skroz korektni, ali trenutno niste u stanju da kontrolišete troškove.

Zdravlje

Uglavnom se osećate dobro. Ipak, povedite računa o osetljivosti respiratornih organa.

BIK

Hrana

Kvadrat vaše vladarke Venere sa Jupiterom koji je aktuelan tokom ove sedmice teško da može da donese neku kontrolu I umerenost po pitanju ishrane. Za vaš stomak I varenje bi sada bile najbolje neke supice, čorbice I zeleniš – ali nešto nisam sigurna da ćete vi krenuti na tu stranu….

Ljubav

Osećanja prema partneru jako šaltaju tokom ovog perioda. U jednom trenutku vam je svejedno, osećate se nekako zaleđeno I prazno a u drugom – buktite od ljubavi I želje. Umor I težina koju nosite u poslednje vreme utiču da se osećate ovako šareno – savet je da ne donosite nikakve bitne odluke u vezi vašeg odnosa sada već da sačekate da se stvari najpre u vama slegnu. Uskoro ćete se osećati bolje. Slobodni Bikovi – itekako je moguć emotivni zanos prema nekom u ovom periodu. Zainteresovanost pa jaka osećanja se mogu vrlo lako probuditi. Možda bi bilo dobro da ne žurite, jer što je brzo to je I kuso….

Posao

Poslovno – I dalje ste u periodu koji je naporan I zahtevan za vas. Nadređeni vas forsiraju I očekuju od vas nemoguće, baš iz razloga što su itekako svesni da su I vaši potencijali I vaš trud – ogromni. Da će vam ovo biti naporno, hoće – jer kao da se sav teret odgovornosti prebacuje na vas, ali kao što sam to više puta do sada ponovila u nedeljnim horoskopima – krajnji rezultat svega ovoga kao I nagrade – biće u skladu sa vašim trudom. Pokušajte da ne budete nervozni iako su svi oko vas teški kao crna zemlja.

Novac

Novca ima, ali će u ovoj nedelji I vaši troškovi biti znatno veći.

Zdravlje

Pomalo ste umorni od svega.

BLIZANCI

Hrana

Pokušajte da želju za slatkišima pobedite, ili pak nađite alternative - zasladite sebi život medom, voćnim salatama…. Takođe, izbegavajte proizvode od belog brašna, punomasne mlečne proizvode I tako dalje….Skloni ste da klopate u noćnim satima…

Ljubav

Vaš vladar Merkur je samo još u ponedeljak u znaku Bika I onda prelazi kod vas. Vratiće vam se vaša energija, vi ćete ponovo biti osoba sa optimizmom I elanom – bez obzira na to što emotivni život neće pretrpeti drastične promene na bolje. I dalje ćete biti u nekim oscilacijama, ali ćete makar vi imati više volje da se sa time borite, na svoj način. Da pronađete razlog za osmeh I trud pa čak I kad druga strana I nije u nekom posebnom raspoloženju. Vi ste sada nosilac odnosa, vucite partnera I pomažite mu. Slobodni – tajna tajnu stiže a sve tajne misli – slatke. Tu je ljubav, blizu vas I do kraja nedelje – dolazi.

Posao

Mnogo toga u ovoj sedmici počinje da se otvara za vas, polako doduše – ali promene su krenule I više ih ništa neće zaustaviti. Iako vam ova nedelja jeste zahtevna u nekim segmentima – najpre kroz odnos sa saradnicima I nadređenima – do njenog kraja ćete uspeti da napravite balans. Oni planovi u koje ste uložili najviše truda I vremena – pokreću se. U dogovorima nemojte žuriti jer vam vreme sada ide na ruku. Brzina može doneti greške u koracima i vratiti pregovore na početnu tačku.

Novac

Nećete biti baš zadovoljni stanjem svojih finansija. No, tu uskoro dolaze pozitivne promene.

Zdravlje

Nervoza će pojačavati vaš apetit, a stomak vam sada jeste osetljivo područje.