Astro

Danas na Prvi maj Škorpije nerviraju sve redom, Vage otvaraju pitanje poverenja i vernosti, Blizanci na testu strpljenja...

Na praznični dan mnoge znakove mučiće nervoza. Ipak, ima dosta prostora za dobro raspoloženje. Pa pogledajte šta su vam zvezde predvidele.

01.05.2021. - 06:30h
Poverenje i razumevanje
Poverenje i razumevanjefoto: Flamingo Images/Shutterstock

OVAN

Nervozu danas teško da ćete moći da izbegnete. Ako se ona ne odrazi u poslovnom, onda će se odraziti u emotivnom ili porodičnom segmentu. Ono što vi možete da uradite jeste da pokušate da kontrolišete svoje reakcije prema onima sa kojima dolazite u kontakt.

BIK

Neke situacije vas zaista muče, a ne želite da se žalite. Ipak, nećete uspeti da sakrijete od svih šta vam se dešava, jer će vaše reakcije povremeno pokazivati da ste nervozni i napeti. Ne stvarajte tenziju u odnosima sa bitnim osobama.

BLIZANCI

Možete biti neoprezni ili brljivi i dovesti do toga da napravite grešku ili materijalni gubitak. U odnosima sa onima sa kojima sarađujete moguće su tenzije i određena razmimoilaženja. Rasprave u odnosu sa voljenom osobom. Budite strpljiviji.

RAK

Moraćete danas da se posvetite obavezama ili problemu koji ste do sada uporno odlagali. Verovatno je da će vam ovaj dan biti poslovno naporan. Voljena osoba vas pritiska svojom posesivnošću, ljubomorom ili pokušajima dominacije.