Astro

Bikovi danas troše svoju kreativnost na pogrešne stvari; Device pokušavaju da uklope poslovne i privatne obaveze, ali...

Ovnovi bi trebalo da razmisle o poslovnim ponudama koje im danas "padaju pred noge". Jarčevi se nadaju nekom finansijskom prilivu, ali vesti koje stižu nisu obećavajuće... Kakav dan je pred vama?

21.04.2021. - 06:30h
Device pokušavaju da uklope poslovne i privatne obaveze, ali...
Device pokušavaju da uklope poslovne i privatne obaveze, ali...foto: MilanMarkovic78/Shutterstock

OVAN

Danas možete dobiti zanimljive poslovne predloge o kojima bi vredelo razmisliti. Moguće je da postoje neke prepreke da bi se ovo realizovalo, ali ih možete savladati. Osoba iz vašeg neposrednog okruženja pokazuje veliku inicijativu da vas osvoji.

BIK

Suviše se opterećujete razmišljanjima o preprekama koje se postavljaju u nekom vašem planu. Umesto toga, svoju kreativnost upotrebite u pokušajima da pronađete rešenje. Možete se posavetovati i sa nekim koga smatrate autoritetom. Voljenoj osobi je potrebno vaše prisustvo.

BLIZANCI

Imate važan razgovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom i povremeno ćete biti dosta nesigurni kako da se postavite, a da dobijete najviše za sebe. Potrebno je da se više prilagodite drugima. Voljena osoba je neraspoložena i potrebno joj je vaše prisustvo i razumevanje.

RAK

Moraćete da se dosta ozbiljno pripremite za poslovne kontakte ili obaveze koje imate tokom današnjeg dana. Dan će se pokazati kao zahtevan i iscrpljujuć po vas. Kontakt sa voljenom osobom postoji, ali ni jedno ni drugo sada niste u nekom velikom raspoloženju.