Astro

Blizancima danas niko ne može da odoli, Vodolije su u fazonu "svakom po zasluzi"

Rakovi su neke stvari uporno "gurali pod tepih", ali danas ih prilično lako savladavaju. Kod Devica pojačana nervoza, ali uspevaju da savladaju sve napete momente... Kakav dan je pred vama?

15.04.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama?foto: Dean Drobot/Shutterstock

OVAN

Neko se svojski trudi da vam se približi i da vas zainteresuje za neki vid saradnje. Nije da niste zainteresovani, samo želite da razmislite više o ovoj ponudi. Imate duhovit i zanimljiv nastup u kontaktima sa suprotnim polom. Možete ostvariti zanimljivo poznanstvo.

BIK

Nekome sa kim poslovno komunicirate jako se dopada način na koji razmišljate i ideje koje imate. Moguće je da dobijete ponudu za susret ili vam bude predložena saradnja. Sa voljenom osobom imate odličnu komunikaciju. Slobodnima moguća nova poznanstva.

BLIZANCI

Vašoj harizmatičnosti i pozitivnoj energiji je nemoguće odoleti. Širićete dobro raspoloženje u radnoj sredini, a ovaj pozitivan uticaj iskoristite ako morate da obavite razgovor koji vam je bitan. Nema grešaka u kontaktu sa suprotnim polom – ostavljate neizbrisiv utisak.

RAK

Nešto što ste do sada odlagali dolazi na dnevni red i bićete iznenađeni koliko ćete bez problema i lako ovo uspeti da rešite. Odlično za papirologiju, za dogovore, za kontakte sa novim klijentima. Mogućnost poznanstava sa izuzetno zanimljivim ljudima.