Astro

Kad bi mogle, Device bi danas najradije bile na 10 mesta istovremeno; Škorpije povlače riskantne poteze, Ribe "izjeda" nervoza...

Blizanci imaju posla "preko glave", a novi zadaci samo pristižu, Vage ne mogu da savladaju ljubomoru, Vodolije su razočarane... Kakav dan je pred vama? Ša su vam pripremile zvezde za ovaj petak?

09.04.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama?foto: Maria Markevich/Shutterstock

OVAN

Problemi u saradničkim odnosima, ali i sa nadređenima. Ukoliko vas šefovi pritiskaju po nekim pitanjima, potrudite se da nađete kompromisno rešenje. Iako vam emotivni partner ne daje nikakve konkretne razloge za ljubomoru, trenutno ne možete da zauzdate svoju posesivnost.

BIK

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Vi ćete jednim delom biti krivi za trenutnu situaciju, i to najviše zbog tvrdoglavosti i ubeđenosti da ste u pravu. Preispitajte svoje stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osećate.

BLIZANCI

Danas imate posla preko glave, a situacije koje non stop „iskaču“ su komplikovane i zahtevne. Trudite se da strpljivo dođete do pravih rešenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.

RAK

Iako će vam biti teško da prevaziđete neke situacije danas, potrudite se. Kroz dobru komunikaciju i razumevanje sve se može završiti. Dan je odličan za kontakt sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva. Ako ste slobodni – dajte priliku nekom da vam se približi.