Ovnovi i Lavovi ove nedelje najradije ne bi izlazili iz kreveta, a Škorpije i Vodolije nikako da se "svrte" u kući...

Kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovu nedelju?

Danas je dan za uživanje..., foto: fizkes/Shutterstock
Danas je dan za uživanje..., foto: fizkes/Shutterstock
.

OVAN

Voljena osoba je puna energije i spremna na dobar provod sa vama tokom današnjeg dana. Vi biste pak pre da odmorite i da se zatvorite među četiri zida, zajedno sa njom. Potrebno je da se uskladite i da napravite kompromis.

BIK

Ljudi iz vašeg okruženja očekuju da ispunite dogovor koji ste im obećali. Pred vama je jedan lep dan, u kojem će biti sitnih dešavanja koja vas neće opteretiti. Iskoristite vreme da se susretnete sa prijateljima ili osobama koje odavno niste videli.

BLIZANCI

Imate planove za provod i trudićete se i da ih ostvarite. Ipak, ostavite malo vremena i za svoje najbliže. Jeste da će vam biti nešto teže da sve uskladite, ali potrudite se. Posvetite pažnju onim ljudima koji su uvek tu za vas kada vam je to potrebno.

RAK

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i donosi vam naglašenu potrebu za emotivnom sigurnošću i prisustvom voljene osobe. Ukoliko ste usamljeni, savetujem vam da popravite svoje raspoloženje komunikacijom ili susretom sa prijateljima.

Danas je dan za uživanje..., foto: fizkes/Shutterstock
Danas je dan za uživanje..., foto: fizkes/Shutterstock
.

LAV

Vi ste u čudnom raspoloženju. Ne radi vam se ništa, ne ide vam se nigde, najradije biste se zavukli u četiri zida, ućutali i odmarali. Ne uskraćujte svoje prisustvo nekim osobama kojima ste izuzetno dragi. I vama će prijati da se malo promrdate.

DEVICA

Uživajte u vremenu koje ćete provesti sa osobama koje su vam drage, bilo da su u pitanju prijatelji ili emotivni partner. Ukoliko ste kojim slučajem sami, pravi je momenat da se pokrenete u komunikaciji sa nekim ko vas jako privlači.

VAGA

Moguće je da vas očekuju važni kontakti, neka veća društvena okupljanja ili poseta koja vam je izuzetno bitna. U svakom slučaju, budite sigurni da ćete blistati i da neće biti osobe koja vas neće primetiti. Izuzetan kontakt sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA

Intenzivan dan i velike mogućnosti da preko prijatelja ostvarite zanimljive emotivne kontakte. Sve vam tokom ovog dana ide na ruku, nemojte se zatvoriti u kuću, izađite „među ljude“. Planovi su lako ostvarivi. Sa voljenom osobom emotivan i romantičan susret.

Danas je dan za uživanje..., foto: fizkes/Shutterstock
Danas je dan za uživanje..., foto: fizkes/Shutterstock
.

STRELAC

Previše razmišljate o stvarima koje u ovom trenutku ne možete promeniti. Nemojte se nervirati, pustite da situacije sa voljenom osobom idu svojim tokom. Stvari će doći na svoje, a vi budite sigurni da ste na pravom putu. Samo je potrebno više vremena....

JARAC

Imate pozive sa više strana, ali i voljena osoba očekujete da joj posvetite svoje vreme. Moguće je da ćete u prvom delu dana napraviti dogovore koje ćete kasnije morati da promenite. Skloni ste ipak tome da ljubav „bacite“ u drugi plan....

VODOLIJA

Bilo bi divno ako biste ovaj dan posvetili sebi. Najbolje je da ga provedete van kuće, da prošetate, da budete na svežem vazduhu....da vas ne drži mesto. Kontakti sa suprotnim polom su bolji u večernjim satima....

RIBE

Vaši planovi za današnji dan su veliki, a svi uključuju i emotivnog partnera. Neki lepi događaji mogu uslediti, potrudite se da voljenoj osobi pokažete kolika je snaga onoga što osećate prema njoj. Odličan je momenat i za pitanja ili planove povodom vašeg odnosa....

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/