TRI horoskopska znaka kojima ZVEZDE savetuju da ovu godinu provedu SINGL... Evo i zbog čega!

Da li je nova ljubav na pomolu, raskidi, prelazak veze na viši nivo, ili možda vam je bolje da budete malo sami? Da li treba da se aktivnije bavite svojim ljubavnim životom, ili da pustite da stvari jednostavno idu svojim tokom. Ako pripadate jednom od znakova koje ćemo navesti u redovima koji slede, zvezde vam savetuju da ovu godinu provedete sami, a evo i zašto.

foto: Luis Molinero/Shutterstock
foto: Luis Molinero/Shutterstock
.

BLIZANCI

Prvi znak koji bi ove godine trebalo da se kloni romantičnih veza je definitivno Blizanac. Trenutno se toliko toga događa u životu jednog Blizanca da ni sam ne zna na koju stranu pre da se okrene. Velika zbrka je u glavi i srcu Blizanca i može mu se učiniti da je svaki njegov potez pogrešan. Ovo nije vreme za donošenje važnih odluka kao što je ljubavna veza, piše Herway, a prenosi Ženskimagazin.

VAGA

Vaga je takođe na listi znakova koji bi trebalo da se sklone romantike u godini koja je pred nama. Zbog svega kroz šta je prošla Vaga još uvek nosi veliki emotivni prtljag, koji neće poput magije nestati ako u svoj život pusti novu ljubav. Umesto da olako prelazi iz jedne u drugu vezu, Vaga bi trebala da iskoristiti ovu godinu za neku vrstu introspekcije.

RAK

Kao najemotivniji od svih znakova, Rak vrlo često biva povređen a da to ne želi da pokaže okolini. Upravo iz tog razloga 2021. godinu bi trebalo da rezerviše za sebe. Raku je potreban proces zaceljenja rana, a nova veza bi samo mogla da pogorša stanje sa njegovim emocijama. Takođe Rak ne bi trebalo da obraća pažnju na sve one koji mu govore da je vreme da nađe nekog, i zaboravi prošlu ljubav, jer on će to učiniti kada bude spreman.