Bikovi danas najradije ne bi ustajali iz kreveta, Škorpije su nezadovoljne - mada ni same nisu sigurne zašto, Ribe uživaju u danu

A kakav dan je pred vama? Šta su vama zvezde priredile za ovu subotu?

Subota je..., foto: Ivanko80/Shutterstock
Subota je..., foto: Ivanko80/Shutterstock
.

OVAN

Još uvek nije kasno da se neki dogovori i priče pokrenu. Angažujte se oko onoga što tokom nedelje niste uspeli da obavite. Danas vam stoji mogućnost dosta zanimljive komunikacije, susreta sa osobom koja dolazi u vaše poslovno okruženje.

BIK

Pomalo naporan dan, ne zato što će se bilo šta loše dešavati, već zato što se vi osećate teško i statično. Baš će vam biti naporno da radite bilo šta, pa ćete ako je to ikako moguće, najradije dan provesti kod kuće leškareći. Ako imate poslovnih obaveza, jedva ćete ih odraditi.

BLIZANCI

Vi ćete ovaj dan iskoristiti da završite obaveze za koje do sada niste imali vremena. Ili vas je nadređena osoba podsetila na njih. Šta god da je, trudićete se da to završite što pre da biste ostavili vreme za svoje planove. Ako je jedan od tih planova kraće putovanje, možete imati sitnijih problema.

RAK

Mnogo toga morate završiti, a niste u raspoloženju da jurcate. Uradićete samo ono što je najneophodnije, pošto ste planirali da dan provedete u lepšim aktivnostima. Više će vam odgovarati da se vidite sa prijateljima ili da odete malo u razgledanje izloga.

Subota je..., foto: Ivanko80/Shutterstock
Subota je..., foto: Ivanko80/Shutterstock
.

LAV

Vi ste planirali da se danas susretnete sa nekim ljudima koji su vam poslovno važni i od toga ne odustajete, iako smatrate da sada baš i niste u nekom najpodsticajnijem raspoloženju. Imaćete malo vremena za neke druge aktivnosti, jer ćete biti željni odmaranja.

DEVICA

Ako nešto od poslovnih obaveza morate odraditi, posvetićete se tome, ali sa samo jednom mišlju u glavi – da završite što pre i ostatak dana posvetite ukućanima ili prijateljima. Mislim da su ipak prijatelji prioritet, jer se vidi da ćete uživati u njihovom društvu.

VAGA

Vi danas znate da morate da odradite neke poslove, ali ćete biti neodlučni da li da ih ipak odložite. Ništa vam se ne radi, najradije biste samo plandovali ili provodili vreme okruženi prijateljima ili osobama sa kojima možete da se zabavljate.

ŠKORPIJA

Ni vaše raspoloženje danas nije bajno, mada za tako nešto nema ni malo razloga. Ono što ste želeli da uradite u poslovnom segmentu, uradili ste i završili. Ono što je vezano za emotivni deo, funkcioniše kako treba. Pa čemu to nezadovoljstvo što vam se vrti po mislima?

Subota je..., foto: Ivanko80/Shutterstock
Subota je..., foto: Ivanko80/Shutterstock
.

STRELAC

Promenljive situacije dosta će uticati na vaše raspoloženje. Moguće je da ćete veći deo dana biti ćutljivi i posvećeni onome što radite. Verovatno je da ćete i u popodnevnim satima naći obavezu koja je neophodna da se završi. U suštini, povlačite se i ne želite da objašnjavate drugima zašto.

JARAC

Danas imate osećaj da nešto pozitivno ipak dolazi. I niste ni malo daleko od istine. Neke situacije počinju da se okreću u vašu korist. Dobijate jednu lepu pomoć u vidu dobrog raspoloženja, boljih emotivnih prilika i mali dašak srećnih okolnosti po pitanju posla i novca.

VODOLIJA

I vi ste imali par loših dana i pokušaćete danas da nadoknadite propuste. Moguće je čak i da se pojedine Vodolije „ovajde“ što se finansija tiče i odrade i naplate odmah neki poslić. U dobrom ste raspoloženju za susret sa voljenom osobom ili simpatijom. Provedite se dobro.

RIBE

Maknućete obaveze na stranu i danas se posvetiti ili ukućanima ili emotivnom partneru. Sve drugo može da čeka. Ništa vam nije važno, samo da se opustite, zabavite, uljuljkate u neke lepe stvari. Opustite se, teški su i naporni dani za vama. I red je da se odmorite.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/