Astro

Bikovi danas najradije ne bi ustajali iz kreveta, Škorpije su nezadovoljne - mada ni same nisu sigurne zašto, Ribe uživaju u danu

A kakav dan je pred vama? Šta su vama zvezde priredile za ovu subotu?

27.02.2021. - 06:30h
Subota je...
Subota je...foto: Ivanko80/Shutterstock

OVAN

Još uvek nije kasno da se neki dogovori i priče pokrenu. Angažujte se oko onoga što tokom nedelje niste uspeli da obavite. Danas vam stoji mogućnost dosta zanimljive komunikacije, susreta sa osobom koja dolazi u vaše poslovno okruženje.

BIK

Pomalo naporan dan, ne zato što će se bilo šta loše dešavati, već zato što se vi osećate teško i statično. Baš će vam biti naporno da radite bilo šta, pa ćete ako je to ikako moguće, najradije dan provesti kod kuće leškareći. Ako imate poslovnih obaveza, jedva ćete ih odraditi.

BLIZANCI

Vi ćete ovaj dan iskoristiti da završite obaveze za koje do sada niste imali vremena. Ili vas je nadređena osoba podsetila na njih. Šta god da je, trudićete se da to završite što pre da biste ostavili vreme za svoje planove. Ako je jedan od tih planova kraće putovanje, možete imati sitnijih problema.

RAK

Mnogo toga morate završiti, a niste u raspoloženju da jurcate. Uradićete samo ono što je najneophodnije, pošto ste planirali da dan provedete u lepšim aktivnostima. Više će vam odgovarati da se vidite sa prijateljima ili da odete malo u razgledanje izloga.