Astro

Blizanci su zaboravili na neke obaveze, ali danas neće moći da im "uteknu"; Vodolije bi mogle da se "opare" ako prihvate poslić

A šta su vama zvezde priredile za ovaj praznični četvrtak? Koga čeka pregršt obaveza, a koga ljubav?

14.01.2021. - 06:30h
Blizanci su zaboravili na neke obaveze, ali danas neće moći da im 'uteknu'...
Blizanci su zaboravili na neke obaveze, ali danas neće moći da im "uteknu"...foto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Budite spremni na eskalaciju nekih problema u poslovnom segmentu. Dosta ste loše raspoloženi i nećete dozvoliti da vam saradnici i kolege skaču po živcima. Ovo može biti buran dan, pa budite spremni da spustite loptu i u poslovnom segmentu, ali i u odnosu sa voljenom osobom.

BIK

Dosta napeti momenti su pred vama, ne samo u poslovnom, već i u emotivnom segmentu. Teško uspevate da ostvarite komunikaciju sa ljudima oko sebe. Smatrate da je druga strana tvrdoglava, ali ni vi niste ništa bolji. Pokušajte da se „pronađete“ u komunikaciji sa drugima.

BLIZANCI

Neke stvari i obaveze koje u prethodnom periodu niste završili, danas dolaze na dnevni red, i to na neprijatan način. Pripremite se na kritike, ali i na borbu sa situacijama koje vam neće biti ni malo lagane. Morate biti stabilni i čvrsti i uraditi šta god možete da ovo rešite.

RAK

Danas je očigledno da nije vaš dan. Sve je krenulo baš kako treba u poslovnom segmentu, a onda je nastao kolaps. Sve što može da se pokvari, pokvariće se, a komunikacija sa ljudima sa kojima radite je bukvalno nikakva. Na sve ovo – i partner vam skače po živcima.