Astro

Nedelja: Device hoće svima da udovolje, Škorpije široko otvaraju novčanik za svoje zadovoljstvo, dok Strelčevi sijaju od sreće

Kakva nas nedelja čeka po astro prognozi, saznajte!

10.01.2021. - 06:30h
Sreća, sreća
Sreća, srećafoto: Depositphotos/kegfire

OVAN

Tokom ovog dana vas čeka užurbanost, jer verovatno pokušavate da budete na više strana odjednom. Odlična komunikacija sa suprotnim polom. Ako budete van kuće I u pokretu – odlično ćete se provesti I napuniti baterije.

BIK

Danas ćete se usmeriti na uživanje, na izlaske sa prijateljima ili emotivnim partnerom, uživaćete u razgovoru i dobroj energiji. Imate želju da nešto promenite u okviru svoje svakodnevice I danas ćete sebe I svoje prioritete staviti na prvo mesto.

BLIZANCI

Danas se osećate jako dobro, i trebali biste da se usmerite najviše na emotivne i porodične relacije. Ukoliko planirate da provedete dan sa emotivnim ili bračnim partnerom, oboje ćete biti dobro raspoloženi I spremni za akciju I uživanje.

RAK

Danas dosta promenljivo raspoloženje, i nesigurnost u komunikaciji sa drugima. Moguće je da ćete biti u kontaktu samo sa onima koji su vam najbliskiji I koji vas razumeju. Najbolje ćete iskoristiti dan ukoliko se dobro odmorite.