Astro

Nedelja: Mirna, kućna atmosfera savršeno odgovara Lavovima; Odmor treba i Rakovima; Bikovi žele "bolje" ali to izaziva varnice

Dan ne počinje najbolje za Blizance, ali će se kako bude odmicao menjati nabolje. Da li je tako i sa drugim znacima horoskopa, saznajte!

29.11.2020. - 06:30h
Odmaramo
Odmaramofoto: Depositphotos/monkeybusiness

OVAN

U prvom delu dana ćete imati osećaj da nekako teško izlazite na kraj sa svim situacijama. Energija će se promeniti u popodnevnim satima, kada ćete se osećati mnogo bolje i podsticajnije, spremno da budete u pokretu i okruženi nekim dragim osobama.

BIK

Danas ćete u toku prepodneva rezimirati sve ono što ste postigli u prethodnoj nedelji. Niste nezadovoljni, ali ćete smišljati načine da stvari promenite i poboljšate. Povremeno varnice u komunikaciji sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Burna radna nedelja je iza vas, malo ste premoreni, a teško je da ćete danas imati velikih mogućnosti da se opustite. Ili ste nekome dali obećanje ili imate društvenu obavezu koju morate ispuniti. Nećete u početku biti dobro raspoloženi, ali kako dan bude odmicao – sve ste bolje.

RAK

Prepodne vam je prilično mirno, doduše pomalo statično, ali to će vam odgovarati pošto vam je potrebno da se opustite. Učinite danas nešto za sebe, odmorite se, jer mi se čini da ćete u večernjim satima opet biti u nekoj „akciji“ moguće sa voljenom osobom ili simpatijom.