Astro

Device danas "hvataju krivinu" kad je posao u pitanju, iako imaju želju da dosta toga završe; Škorpije su spremne da "bocnu"

Zahtevi poslovnih saradnika, Ovnovima danas unose nervozu. Vage preuzimaju više obaveza nego što mogu da završe, ali to ih ne sprečava da se simpatiji predstave u najboljem svetlu... Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

25.11.2020. - 06:30h
Želja postoji, ali volja se negde sakrila...
Želja postoji, ali volja se negde sakrila...foto: Depositphotos/GaudiLab

OVAN

Neko od poslovnih saradnika danas pojačava svoj pritisak na vas. Imaćete problem da se sa ovom osobom uskladite, I to sve više kako dan bude odmicao. Sve ovo će vam izazivati dodatno nervozu I verovatno ćete biti napeti u kontaktu sa voljenom osobom.

BIK

Vi danas možete uraditi mnogo više od onoga što ste planirali, a idu vam I neki zanimljivi novi kontakti I osobe sa kojima biste mogli da napravite dogovor. Voljena osoba vam danas možda zamera zbog nečega ili pak traži da joj “progledate kroz prste” po nekom pitanju.

BLIZANCI

Danas će biti neophodno izvršiti promene u organizaciji posla. Očigledno je da ćete morati da deo obaveza prebacite na kolege, I ne očekujte da će se oni obradovati. No, rečiti ste I ubedljivi, pa ćete učiniti da sve ovo prođe dosta lako. Rečitost primenite I u odnosu sa partnerom.

RAK

Otkako ste u toku jučerašnjeg dana ili danas u toku prepodneva završili jednu veću poslovnu obavezu – ljudi ne mogu da vas prepoznaju. U potpunosti ste se opustili, u odličnom ste raspoloženju i sa osmehom na licu tokom celog dana. Dobar dan za izlazak, za društvo, ali i za nova poznanstva.