Astro

Bikovima je ove subote sve komplikovano; Vage, učinili ste što ste mogli, sledeći potez je u tuđim rukama

Ovnovi se danas odlično razumeju sa emotivnim partnerom. A da li takva harmonija vlada i kod drugih znakova Zodijaka, proverite.

21.11.2020. - 06:30h
Poziv koji se ne odbija
Poziv koji se ne odbijafoto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Taman završite sa jednom obavezom, da bi već u sledećem trenutku iskrsla sledeća. No, i pored napornog dana, vi sve uspevate da završite na vreme, najviše zahvaljujući dobroj komunikaciji i odnosu sa poslovnim saradnicima. Odlično razumevanje sa emotivnim partnerom.

BIK

Neke komplikovanije situacije se postavljaju pred vas u poslovnom segmentu, ali ste vi dovoljno hladnokrvni i stabilni, pa sa lakoćom rešavate jednu po jednu. Osećate veliku potrebu da budete pored emotivnog partnera. Blaga nesigurnost i razmišljanje o vašim planovima na dalje...

BLIZANCI

I sami ste svesni da neko sa kim poslovno sarađujete želi da izvuče neku korist preko vas. Razmislite da li možete verovati takvoj osobi. Danas ste raspoloženi za flertovanje i za nova poznanstva, koja ćete lako sklapati. Pojedini Blizanci su raspoloženi i za malo avanture...

RAK

Svesni ste da je poslovni saradnik u potpunosti zaboravio ono što vam je obećao. Obzirom na to koliko se vi trudite da budete odgovorni, nije vam jasno kako neko može olako da se ponaša prema svojim obavezama. Emotivno ćete se osećati stabilnije u drugom delu dana.