Astro

Škorpije danas ćute, a more ih emotivne brige, Strelčevi žele da budu uz partnera, Vodolije neće odoleti intrigantnom začikavanju

Ovnovi imaju razloga da se raduju ove subote. Da li je takva situacija i sa drugim horoskopskim znacima, proverite!

31.10.2020. - 06:30h
Vreme je za ljubav
Vreme je za ljubavfoto: Depositphotos/Dirima

OVAN

Danas zaista mnogo očekujete od jednog saradnika, i nadate se da će ova osoba ispuniti obećanja koja vam je dala. Imaćete razloga da se radujete. Osećate veliki podstrek u emotivnom delu, žudite za susretom sa partnerom. Naglašena strast.

BIK

Spremni ste da pređete preko nekih lošijih odnosa koji danas vladaju između vas i poslovnih saradnika. Trenutno vam je najbitnije da se završi nešto što ste zajednički započeli. Danas vam je potrebno mnogo dokazivanja ljubavi od strane emotivnog partnera, jer se osećate nesigurno.

BLIZANCI

Dan je uspešnih saradnji i kontakata. Takođe, imaćete dobre odnose i veliku pomoć od strane kolega ukoliko neka situacija „zaškripi“. Smatrate da emotivnom partneru pokazujete više emocija i pažnje nego on vama. To vam izaziva nezadovoljstvo.

RAK

Neko vam danas može ponuditi pomoć po pitanju vama bitne situacije u poslovnom segmentu. Niste sigurni koliko je ova osoba iskrena, pa poslušajte svoju intuiciju, jer je danas izuzetno jaka. Maštate o susretu sa nekim ko je bio vaš emotivni partner u bliskoj prošlosti.