Astro

Ovnovi su ove subote otvoreni za nove susrete, Lavovi za neobavezne šeme, Rakovi za konstruktivne razgovore…

Bikovima danas uspeva da ispeglaju sve nepredviđene situacije. Kakav će biti vaš subotnji dan s obzirom na konstelaciju zvezda i planeta, pročitajte.

24.10.2020. - 06:30h
Razgovaram, pregovaram, dogovaram
Razgovaram, pregovaram, dogovaramfoto: Depositphotos/Wavebreakmedia

OVAN

Uhvatila vas je nestrpljivost po nekim pitanjima, imate osecaj da cete iz kože iskočiti koliko vam se žuri. Samo polako, sve funkcioniše kako treba, uživajte u danu koji je pred vama. Popodnevni sati su pravi trenutak za susret sa voljenom osobom ili za mogućnost da upoznate nekog novog.

BIK

Dosta toga vam danas ide na ruku, pa čak iako bude nekih promena ili nepredviđenih situacija, uspećete da to „ispeglate“ na vreme. Dobre ideje što se nekog ličnog poslovnog angažmana ili privatnog preduzetništva tiče. U emotivnom delu stoji raspoloženje i opuštenost sa partnerom.

BLIZANCI

Nemojte danas odugovlačiti ili previše razmišljati u nekim situacijama. Prilike će se otvoriti prilično neočekivano i ne oklevajte da ih zgrabite. Preko prijatelja vam danas sledi poznanstvo koje vas može u potpunosti očarati. Generalno – fenomenalan dan za provod i izlazak.

RAK

Danas ne treba oklevati u poslovnom segmentu. Biće nekih vrlo interesantnih dešavanja, prepustite se i pustite da vas događaji sami vode. Mogućnost bitnog razgovora sa nadređenom osobom. Pravo je vreme za smirivanje i sređivanje odnosa u emotivnom segmentu.