Astro

Ove nedelje : Jedan poziv uzdrmaće Vage, Device uleću u „kombinaciju“, Bikovi samo žele da udovolje partneru…

Za Ovnove je odličan dan da srede pitanja koja su njima važna, dok su drugi znaci rasploženi samo za ljubav i uživanje. Kakva je vaša astro nedeljna priča?

18.10.2020. - 06:30h
Šta je ovo, ko me zove
Šta je ovo, ko me zovefoto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Odličan dan da sredite pitanja koja su vama lično vrlo važna, a mogu da se vezuju za novčani ili porodični segment. Danas je vaše raspoloženje odlično i ljudi oko vas će primetiti koliko se trudite da svima izađete u susret. Ako vas nešto opterećuje u odnosu sa voljenom osobom, pričajte.

BIK

Imate fenomenalne ideje što se provoda tiče, pa gledajte da danas okupite oko sebe društvo dragih ljudi, prijatelja, emotivnog partnera i da se nauživate za sve pare. Prema voljenoj osobi ćete biti posebno dobro raspoloženi i spremni da joj udovoljite na svaki način.

BLIZANCI

Danas ste prilagodljivi i spremni da izlazite u susret ljudima do kojih vam je stalo. Pravi je trenutak da okupite svoje društvo i negde zajednički izađete. Dobar je momenat i za sve vrste proslava i veselja. Sve vas podstiče da budete izuzetno nežni i romantični prema voljenoj osobi.

RAK

Moguće je da ćete se tokom dana pogubiti pomalo u svim obavezama koje ste sebi nametnuli. Pogotovo što vam još dodatno neke stvari odvlače pažnju... možda razmišljanje o jednoj osobi koju ste upoznali skoro? Nema razloga da ne pokrenete komunikaciju.