Astro

Dramatičan završetak 2020: Evo šta nam donosi pomračenje Meseca i Sunca u NOVEMBRU i DECEMBRU!

Ova godina je početak nove astrološke ere. Kao i kod bilo kojeg procesa rađanja, biće prisutne ​​i "porođajne muke" kako bi mogao da se dogodi novi život.

15.10.2020. - 20:00h
foto: Depositphotos/rcreitmeyer

U tranzitima 2020. nema ničega lakog, ali oni takođe sadrže snažnu silu. Aktivno potvrđivanje uloge koju želite da igrate u oblikovanju sveta koji dolazi, testovi s kojima ćete se suočiti pomoći će vam da razvijate nove nivoe unutrašnje snage kao i nove veštine koje ćete deliti s drugima, piše Atma.hr, a prenosi Stil.

U središtu promena su ciklusi Jupitera, Saturna i Plutona. Godina je započela sjedinjenjem Saturna i Plutona u Jarcu, a završava konjukcijom Saturna i Jupitera u Vodoliji, dok se Jupiter ujedinjuje s Plutonom tri puta između tih događaja.

Uticaj Plutona na Jupiter i Saturn će izvući probleme s društvenim strukturama kojima je potrebna inovativna reforma, posebno uključivanje globalne ekonomije. Na tapetu su društveni nemiri kao i vitalne promene, a njihov intenzitet je povećan od kada se Mars stacioniraoretrogradno u Ovnu od 9. septembra.

Sporogoreća retrogradna vatra Marsa će biti dominantna tema poslednjeg kvartala godine jer će retrogradni Mars formirati snažne kvadratne aspekte sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom u Jarcu pre nego što se stacionira direktno 13. novembra.

Iako retrogradni periodi Marsa mogu biti u vezi s frustrirajućim blokadama u motivaciji, unutrašnji fokus Marsa takođe kreira potencijal ponovnog poravnavanja s vašim najdubljim unutrašnjim žudnjama.

Godina 2020. će se završiti dramatičnim zaključcima sa pomračenjem Meseca u Blizancima 30. novembra, nakon kojeh sledi pomračenje Sunca u Strelcu 14. decembra, koje će ostaviti prostor za dugo očekivanu konjukciju Jupitera i Saturna.

Kako konjukcija Jupitera i Saturna 21. decembra takođe formira pročišćavajući kvadratni aspekt s Uranom u Biku, opustiće tenziju koja se gradila tokom godine između smrti starih formi i rođenja novih aspiracija.

Vreme je da se zapitate šta treba da otpustite ili odbacite kako biste napravili mesta za ono što je zaista bitno, budući da će se ukazati nepredviđeni potencijali i izazovi kako kolektivno ulazimo u eru u kojoj se Jupiter i Saturn udružuju u vazdušnim znakovima na kraju godine.