Astro

Bikovima danas baš i ne ide komunikacija s partnerom, Lavove zbunjuju "dobronamerni" saveti, Jarčeve iscrpljuju obaveze...

Sa nešto više strpljenja i tolerancije prema drugima, ovo za Ovnove može biti veoma produktivan dan, Rakovi uz šarm postižu svaki dogovor...

13.08.2020. - 06:30h
Jarčeve iscrpljuju obaveze...
Jarčeve iscrpljuju obaveze...foto: Depositphoto/Syda_Productions

OVAN

Sa nešto više strpljenja i tolerancije prema drugima, ovo može biti veoma produktivan dan. Mogućnost intenzivnije komunikacije sa poslovnim partnerima, čak i kraćeg puta. Jedna osoba vas podstiče svojim ponašanjem da se otvorite i pokažete svoju zainteresovanost za nju.

BIK

Danas bi bilo dobro da privedete kraju situacije u poslovnom segmentu koje vas već par dana unazad pomalo opterećuju. Ne razvlačite posao koji morate uraditi. Pokušavate da nađete zajednički jezik sa partnerom, ali to danas nešto teže ide.

BLIZANCI

Trudićete se da mnogo toga danas izdefinišete, izvedete na čistac kada je posao ili odnos sa drugima u pitanju. Uglavnom ćete uspevati da uspostavite zadovoljavajuću komunikaciju. Emotivno – kasnite sa nekim obećanjima prema voljenoj osobi i ona će vam danas to i prebaciti.

RAK

Danas možete naći prave reči i povući odlične poteze kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju. Ne preterujte u svojim zahtevima i sve će biti u redu. U emotivnom segmentu – morate pronaći ravnotežu sa partnerom – nekim svojim postupcima ga u potpunosti zbunjujete.