Astro

Ovnovi danas uživaju u društvu prijatelja, kod Vaga se smenjuju red uživanja-red nerviranja, a Škorpije "palacaju" svojom žaokom

Kakav dan je pred vama?

02.08.2020. - 06:30h
Ovnovi danas uživaju u društvu prijatelja
Ovnovi danas uživaju u društvu prijateljafoto: Depositphotos/Ivanko1980

OVAN

Dan je dobar za izlaske i za društvena okupljanja. Obratite pažnju samo da ćete u prvom delu dana biti malo umorni i samim tim i nervozniji. Nema potrebe da se sa voljenom osobom ili članom porodice raspravljate oko situacija koje i nisu toliko bitne.

BIK

Moguće je da nećete uspeti da ostvarite planove koji se tiču današnjeg dana. Čini mi se da ste previše natovarili obaveza sebi i da će jedan deo ipak morati da sačeka neko drugo vreme. Ako partnera ostavite negde po strani, budite sigurni da će vam to zameriti.

BLIZANCI

Dan povremenih napetosti i kriznih momenata, naročito u prepodnevnim satima. Moguće je da ste očekivali da neko ispuni obećanje koje vam je dao i da se to nije dogodilo, a vi ste ostavljeni da se snalazite sami. Ovo može biti prijatelj ili član porodice. Napetost u emotivnom delu.

RAK

Danas vam je potrebna sigurnost koju vam pružaju drugi ljudi, bez obzira da li je tražite u krugu porodice ili kod emotivnog partnera. Što je najgore, verovatno je da vam neće biti posvećeno onoliko vremena koliko biste želeli, pa možete biti dosta neraspoloženi i nervozni.