Astro

Nedelja je: Blizanci se provode "za sve pare", Škorpije su se uplele u planove, Vodolijama fali malo ubeđivanja da krenu u skitnju

A kakav dan je pred vama?

26.07.2020. - 06:30h
Dan kao stvoren za uživanje...
Dan kao stvoren za uživanje...foto: Deposittphotos/Goodluz

OVAN

Naglašeno polje partnerstava donosi vam veliku potrebu da neke stvari u odnosu sa voljenom osobom raščistite. Nemojte preterivati sa zahtevima. Oni sa kojima danas dolazite u kontakt verovatno će vas nervirati više nego inače.

BIK

Neke obaveze koje vam inače nisu mile, moraćete da odradite tokom ovog dana. Bilo bi dobro da danas posvetite i nešto više vremena sebi, svom zdravlju i opuštanju. Rasteretite se od svega I pronađite opuštenost, najpre u kontaktima sa prijateljima.

BLIZANCI

Jako vas danas interesuje sve ono što je vezano za ljubav, za uživanje, za kontakt sa decom, za sportske aktivnosti. Ukoliko postoji simpatija, danas je naglašena potreba da budete u kontaktu. Lep dan je pred vama, mada ćete verovatno u provodu potrošiti više novca nego što ste planirali.

RAK

Usmereni ste na svoj dom I porodično okruženje. Odatle crpite potrebnu snagu I energiju za sledeću radnu sedmicu. Uživaćete u ispunjenom danu, a kasni popodnevni I večernji sati vam donose I mogućnost susreta sa voljenom osobom ili nekim ko vam je zanimljiv.