Astro

Ova subota kao stvorena je za uživanje i Vage to koriste, Device su još uvek u grču zbog obaveza koje su "preturile" preko glave

Šta su vama zvezde priredile za ovu subotu?

25.07.2020. - 06:30h
Ova subota kao stvorena je za uživanje
Ova subota kao stvorena je za uživanjefoto: Depositphotos/Wavebreakmedia

OVAN

Verovatno je da danas niste planirali da budete aktivni u poslovnom segmentu i smoriće vas što ćete morati da posvetite svoje vreme jednoj obavezi. No, odlično je što vas ova okupiranost drži samo u prepodnevnim satima – popodne je već samo vaše, i to najviše za susrete sa nekim zanimljivim ljudima.

BIK

Našli ste pravi način da rešite jedan poslovni problem, ali je moguće da je neko od kolega morao da vam pritekne u pomoć. Ne raduje vas što ste potrošili više novca nego što ste planirali i možete na kratko biti zabrinuti zbog stanja svojih finansija. Komunikacija sa jednom osobom vam je simpatična i slatka...

BLIZANCI

Moguće je da će vam neko od kolega danas priteći u pomoć po pitanju obaveza i to u velikoj meri. Ostaćete iznenađeni, ali ne razmišljajte mnogo – zapamtite i budite spremni da uzvratite. U emotivnom segmentu odlično popodne i veče.

RAK

Okolnosti u poslovnom okruženju su danas izuzetno dobre. Kolege i vi imate savršen odnos i zajedničkim snagama ćete uspeti da privedete kraju veliku obavezu. Jučerašnji susret sa voljenom osobom vas je ostavio u velikim razmišljanjima. Vreme je da pokrenete neka pitanja.