Astro

Ko je pasivan, a ko poludi: Evo kakvi su horoskopski znakovi u seksu!

Verovali ili ne u horoskop, uvek je zabavno pročitati kakve su karakteristike "zvezde" dodelile našem znaku.

14.07.2020. - 20:00h
foto: Depositphotos/konradbak

Pogledajte kakav je vaš znak kada su u pitanju ljubav i seks.

Ovan

Ovaj vatreni znak poznat je po svojoj direktnosti. Ovan se neće plašiti da vam pokaže i svoje "najprljavije" maštarije. Jedini problem s Ovnovima je to što vole brzo da pređu na stvar, pa se nećete previše usrećiti ako volite da uživate u dugoj predigri. Kad je reč o preuzimanju vođstva, na Ovna uvek možete da računate. Ipak, najčešće se sve odigra prebrzo, piše Cosmopolitan, a prenosi Index.hr.

Bik

Za razliku od Ovna, Bik voli da uživa u seksu. Romantični uvod u okviru večere ili vina uz sveće savršen je način zagrevanja. Nakon što ste zagrejani, pripremite se na dugu predigru, jer on želi da udovolji. Ako ste romantični, Bik je stvoren za vas.

Blizanci

Blizanci će upotrebiti svu svoju inteligenciju i domišljatost da vas izvuče iz odeće. Čak i kad im to uspe, nastaviće da vam laskaju. S njima je seks preko telefona savršen, jer, osim što uživaju u dugim razgovorima, imaju i bujnu maštu.

Rak

Rakovi su veoma emotivni, pa uglavnom ne pristaju na seks ako nemaju jaka osećanja prema drugoj osobi. Seks za njih mora da bude lep, poetičan i topao. Ako je nežnost ono što najviše cenite u seksu, Rak je najbolji izbor za vas.