Astro

Ovog ponedeljka pred Ovnovima sukob i nervoza, Škorpijama je muka od obaveza, Rakovi se povlače u ćutanje...

Početak nove sedmice biće prilično težak, bar ako je sudeći po rasporedu Zvezda...

29.06.2020. - 06:30h
foto: Depositphoto/Lenets_Tatsiana

OVAN

Sukob, nervoza i moguće rasprave sa poslovnim partnerima I saradnicima. Ne reagujte na prvu loptu, već pokušajte da nađete zajednički jezik. Prvi deo dana je bolji za dogovore. Nemojte svojom napetošću i nervozom ugroziti svoje emotivne relacije.

BIK

Bićete nervozni zbog troškova koji se vezuju za kuću ili člana porodice. Veći odliv novca nego što ste to očekivali. Rešenje se može pronaći lako, iako ćete u početku smatrati da su neke situacije previše komplikovane. Emotivno – manje rasprave sa partnerom.

BLIZANCI

Bićete nešto brži “na jeziku”, a moguće je I da će vam sujeta biti naglašenija nego inače. Ako vas saradnik ili nadređena osoba budu kritikovali, nemojte automatski biti spremni za raspravu. U emotivnim relacijama usporenije I teže funkcionišete u večernjim satima.

RAK

Preosetljivost I lako ćete reagovati I na pozitivne, ali više na negativne stimulanse. Iako ste danas prilično nesigurni u sebe, potrudite se da to oni oko vas ne primete. Voljena osoba vas je „bocnula u srce“ nekim svojim izjavama. Možete se povući u ćutanje jer sada niste spremni na kompromise.