Astro

Bikovi su najbolji šefovi, Vodolije najbolji radnici, Rakovi najbolji savetnici... Koji znak je najlepši, a koji najveći zavodnik?

Koji znak horoskopa je najlepši, a koji je sklon razvodima? Znate li da su Vodolije najbolji radnici, a Škorpije šampioni berze?

25.05.2020. - 20:00h
Koji znak je najlepši, a koji najveći zavodnik?
Koji znak je najlepši, a koji najveći zavodnik?foto: Depositphotos/MilanMarkovic

Ovan

Ovnovi ne mogu da se pohvale naročitim uspehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne saradnje. Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će im bez uvijanja reći šta o njime misle i tako prekinuti odnos. Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu partnerova ravnodušnost, predvidivost ponašanja i nedostatak žara. Te osobine zaljubljeni Ovnovi će doživeti poput hladnog tuša.

Bik

Bikovi zauzimaju visoko mesto na listi omiljenih šefova. Veoma cene talente i sposobnosti svojih podređenih i smatraju da je važno nagrađivati marljive, pouzdane i odane radnike. Najbolji su domaćini čak i na radnom mestu. Čim kročite u njihovu kancelariju, poslužiće vas kafom, tokom poslovnog razgovora nude skupo piće ili keks, a pregovore završavaju u restoranu poznatom po izvrsnoj kuhinji. Najradije dolaze na posao pre početka radnog vremena da u tišini popiju kafu i detaljno isplaniraju radni dan. Razlog tome je jasan, ne podnose paniku i nervozu i kad ih neko požuruje ili prekida u radu, piše horoskop.club, prenosi radiosarajevo.ba.

Blizanci

Blizanci su majstori u komunikaciji, pa će brže od drugih znakova početi da se sporazumevaju na jeziku zemlje u kojoj su se našli. Često tečno govore nekoliko jezika, a smatraju se i odličnim prevodiocima. Na psihološkim testovima humora Blizanci postižu izvrsne rezultate. Istraživanja pokazuju da su Blizanci najzastupljeniji u grupi onih koji u zrelijim godinama zadržavaju mladalački izgled i stil odevanja ili nose smele tonove i modne detalje koji su u trendu. Spadaju među najredovnije pacijente u ordinacijama psihologa i psihijatara specijalizovanih za lečenje fobija izazvanih vatrom, visinom ili zatvorenim prostorima.

Rak

Statistika pokazuje da Rakovi spadaju među najbolje savetnike, iako sebi ne znaju da pomognu. Kada vam stvari u životu krenu nizbrdo, obratite im se. Izvanredna intuicija i urođeni oprez razlog su zbog kog daju mudre i praktične savete. S druge strane, ako im u ljubavnom životu krene loše, oni će češće nego pripadnici drugih znakova krenuti stranputicom i odati se piću, lutanjima i preteranim telesnim užicima. Rakovi se ne snalaze najbolje u ulozi nadređenih. Teško uspostavljaju autoritet, a kao nedostatak im pripisuju preveliku popustljivost. Oni su štedljivi.