Astro

Bikovi ne mogu da pobegnu od obaveza danas, Vage očekuje susret koji dugo priželjkuju, a do Strelčeva stižu zanimljive vesti

Kakav dan je pred vama?

21.05.2020. - 06:30h
Bikovi ne mogu da pobegnu od obaveza danas
Bikovi ne mogu da pobegnu od obaveza danasfoto: Depositphotos/pressmaster

OVAN

Iako će vam tokom ovog dana povremeno biti zaista naporno u poslovnom segmentu, ipak je ovo momenat kada možete rešiti neku veću poslovnu problematiku. Vi lično ćete biti u dobrom raspoloženju i vrlo spremni za komunikaciju sa suprotnim polom. Mogućnosti za flertovanje naglašene.

BIK

Izgleda kao da će vam danas baš sve zaostale obaveze iz prethodnog perioda odjednom iskočiti na dnevni red. Pripremite se za naporan poslovni dan. Ipak, rezultatima ćete biti zadovoljni. U ljubavi, vrlo često razmišljate o prošlosti, pa tako i danas – moguć je i kontakt sa nekim od bivših partnera.

BLIZANCI

Potrebno vam je da neke situacije u poslovnom segmentu okrenete u svoju korist i danas ćete biti veoma angažovani oko toga. Neko od kolega pokušava da manipuliše vama – ne dozvolite da vam natovari i svoj deo obaveza. O jednoj osobi sve više i više razmišljate.

RAK

Danas se osećate bezvoljno, bez energije...sve vam je teško da uradite i ako ikako budete mogli – eskiviraćete bilo koju ozbiljniju obavezu. Jaka potreba za emotivnom sigurnošću. Neophodno vam je prisustvo voljene osobe i bliskost sa njom.