Astro

U novoj nedelji: Škorpije očekuje emotivni cunami, Strelčevi svesno izbegavaju osetljive tačke, Bikovi osećaju nemir…

Kako će izgledati nova nedelja, koliko dobra donosi vašem znaku, i na šta posebno treba da obaratite pažnju, saznajte.

03.05.2020. - 16:30h

LAV

Hrana

Za Lavove dajte malo konkretniju hranu u ovoj nedelji! Sve je to lepo – taj zeleniš, povrće i tako to ali sada vam je stvarno potrebno meso. Svih vrsta, na sve načine – ako nema mesa, može da prođe i riba, ali da se više začini i jače ispeče....

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju doma upozorava i Lavove i njihove partnere da u ovoj nedelji ne talasaju baš mnogo. Nezadovoljstvo koje je vremenom nakupljeno može biti izbačeno na površinu i iako možda neće dovesti do nekih ozbiljnijih problema – ipak će stvoriti negativnu atmosferu u vašem odnosu. Ovo nisu dani da se izađe sa nekim konkretnijim odlukama i izjavama – pogotovo ako o njima niste dobro promislili ili su one izrečene u brzini, impulsu. Slobodni Lavovi – rascep između želja i mogućnosti sve više će biti prisutan i sve više ćete ga osećati.

Posao

Nedelja za pravi poslovni pokret. Još uvek su ovde vaši koraci lagani, oprezni, još uvek niste u pravom radnom raspoloženju i funkcionišete kroz težinu – ali ipak možemo da kažemo da je došlo vreme da ozbiljnije prionete na posao. Odnos sa autoritetima će biti povremeno kompleksan i trebaće vam više truda i snage – ali ćete se na kraju razumeti i naći kompromis. Organizacija vam neće biti savršena – koliko god da vam se žuri, nemojte trčati pred rudu ali ni požurivati one koji su oko vas.

Novac

Niste trenutno zadovoljni finansijama. Sve se pokreće previše sporo.

Zdravlje

Pomalo ste tromi, ali se generalno gledano osećate dobro.

DEVICA

Hrana

Ova nedelja će, na žalost doneti da Device uglavnom konzumiraju ono za šta sigurno znaju da im ne prija. Bilo da je u pitanju brza hrana, previše suhomesnatih proizvoda, zatrpavanje slatkišima, mnogo začina – ono što biste trebali da jedete kao što je povrće i voće – nekako ćete zaobilaziti.

Ljubav

Sve se pomera, samo vaš osećaj po pitanju partnerstva u kojem ste stoji zakucan i dalje. U jednom trenutku vam se učini da je tu sve u redu, u drugom debelo analizirate ponašanje voljene osobe i tu vam nešto ne miriše baš kako treba... Vrlo je moguće da ćete u drugom delu nedelje pokrenuti razgovore baš o tome što vas žulja – no, ili vam se odgovor ni malo neće dopasti ili na kraju nećete dobiti ništa konkretno. Slobodne Device – koliko god da vam se neko dopada – nemate trenutno pravu sliku o ovoj osobi i nisam sigurna da je za vas najpametnije da žurite u emotivnu priču. Sačekajte malo.

Posao

Generalno gledano – u ovoj nedelji će sve ono što je vezano za posao ići dosta mirno. Postoji šansa da ćete zabiti glavu u obaveze i nećete obraćati pažnju ni na šta oko sebe. To je možda i ono što vam se preporučuje. Sve ono što biste u ovoj nedelji želeli da pokrećete ili da menjate – budite sigurni da ćete se suočavati sa preprekama, sa usponima i padovima. Najviše ćete vremena izgubiti na papirološka pitanja – kao da su se neke stvari nagomilale i da sada morate da ih rešavate.

Novac

Uglavnom se snalazite i imate taman onoliko koliko vam treba.

Zdravlje

Fizički ste dobro. Mogući su problemi sa spavanjem.

VAGA

Hrana

Sa punim Mesecom u polju hrane teško je da ćete vi biti uspešni u obuzdavanju svojih apetita. No, ukoliko uspete u tome – vama bi u ovoj sedmici najviše odgovarala morska ili rečna riba, integralni pirinač, spanać i ostalo raznovrsno povrće.

Ljubav

I dobra i loša nedelja. Dobra, zato što će odnos sa voljenom osobom funkcionisati kako treba. Loša, zato što se vi nećete osećati najbolje. Značajno usporavanje vaše vladarke Venere pred retrogradni hod i kvadrat sa Neptunom koji trenutno pravi govore o dve stvari – Prva je da vi ne znate šta želite trenutno od odnosa u kojem ste. Druga je da je moguće da postoji neko ka kojem vaše misli idu sve više. Slobodne Vage – ko god vam se dopadao i koliko god da vam se ta osoba sviđa – sada zaista nije trenutak da bilo šta konkretizujete, realizujete. Ono što želite i što biste dobili nije isto.

Posao

U ovoj nedelji funkcionišete razapeti između lepršavosti i zablokiranosti, težine. Moguće je da ćete u početnim fazama bilo koje poslovne priče biti izrazito raspoloženi za akciju, da biste kako vreme odmiče sve više padali i sve će vam teže biti da funkcionišete. Ili će pak sve ići obrnuto – prvo težina, a onda ćete uspeti sebe da naterate da se pokrenete i jednom kada to uradite nećete moći da stanete. U svakom slučaju, ovi dani će vam biti i fizički i mentalno prilično zamorni.

Novac

Novčana situacija je dosta stabilna.

Zdravlje

Iako nećete imati nikakav konkretan zdravstveni problem, bićete njanjavi.

ŠKORPIJA

Hrana

Energetski jaka hrana - meso, mlečni proizvodi, naročito mladi sir i jogurt, a od povrća – najviše će vam trenutno prijati tikvice, zelena salata, blitva, cvekla i celer. Suhomesnate proizvode izbegavajte, kao i preteranu upotrebu začina.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku prvo mora da zatalasa vas, a onda i da napravi omanji cunami u vašim partnerstvima. Škorpije su prilično drastične u ovoj nedelji i samo će od ponašanja i stavova voljene osobe zavisiti da li će se sve brzo slegnuti....ili će se podići još veća prašina. No, obzirom da je partner sada sklon da vas primiri, uljuljka – itekako je moguće da sem trenutne tezije ništa spektakularnog neće biti u ovoj nedelji. Slobodne Škorpije – možda mislite da znate šta želite, ali to je malo verovatno. Možda mislite da ste provalili ko je i kakva je osoba preko puta vas, ali to je još neverovatnije.

Posao

Čudna nedelja je pred vama. imaćete mnogo posla, a što ga više budete imali – više ćete želeti da pobegnete od njega i stavite tačku na sve. Naravno, te tačke nema ni u najavi, aspekti samo govore o tome da ste prezasićeni i da je potrebno da promenite nešto da biste se resetovali. Nije vreme da pravite bilo kakve ozbiljne preseke, a kamoli da lomite situacije preko kolena. Pre ili kasnije, shvatićete da ste napravili pogrešku i da se morate vratiti korak unazad. Radite, ćutite i čekajte pravi trenutak.

Novac

Drugi deo nedelje vam donosi prilive koji će vas smiriti.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.