Astro

U novoj nedelji: Škorpije očekuje emotivni cunami, Strelčevi svesno izbegavaju osetljive tačke, Bikovi osećaju nemir…

Kako će izgledati nova nedelja, koliko dobra donosi vašem znaku, i na šta posebno treba da obaratite pažnju, saznajte.

03.05.2020. - 16:30h
Biće uzbudljivo kod mnogih znakova
Biće uzbudljivo kod mnogih znakovafoto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Hrana

Iako znate da kad ste gladni umete biti nestrpljivi kao dete i težiti da želudac primirite nekom brzom hranom, grickalicama ili slatkišima – u periodu ste kada biste to definitivno trebali da izbegavate. Bilo bi divno da na vašem stolu u ovoj sedmici bude neuporedivo više salata nego inače.

Ljubav

Dokle god između partnera i vas postoji prava komunikacija i želja da se dogovorite, dokle god ste svesni šta značite jedno drugom – neće postojati šansa da vaš odnos iole ozbiljnije bude uzdrman tokom ove nedelje. I pored napetosti koja će se provlačiti, i pored mentalne istrošenosti i umora kod oboje – vas dvoje ćete funkcionisati dobro. Oboje imate svoje loše momente kada je potrebno da vas druga strana razgovorom, lepom energijom i osmehom „podigne“. Slobodni Ovnovi – mnogo priče i lepih dešavanja vas očekuje i u ovoj sedmici. Kuda i da li bilo gde vodi – zar je zaista važno, ukoliko uživate?

Posao

Ne biste trebali da imate iole većih problema tokom ove sedmice, osim sa organizacijom. Imaćete teškoće da organizujete sebe, druge, da se uklopite, imaćete teškoća da organizujete svoje obaveze i vreme. Ovo jeste stavka koja će kočiti, ali koja će samo donositi da se povremeno žestoko iznervirate i dodatno zatvrdoglavite da je rešite. Ne pravite neke velike planove i ne računajte baš mnogo na neke dogovore jer je itekako moguće da sve ovo bude podložno promenama.

Novac

Moguće je da novac koji vam je potreban nećete dobiti odjednom, nego u delovima.

Zdravlje

Razmislite da se više fizički aktivirate.

BIK

Hrana

Da biste izbegli zamku „dupliranja obroka“ koja itekako postoji u ovoj nedelji, pokušajte da svaki vaš obrok bude dovoljno i obilan i kvalitetan da ne biste bili gladni već posle sat vremena. Najbolja je trenutno kombinacija mesa i povrća. Prijaće vam i mlečni proizvodi, naročito kiselo mleko i grčki jogurt.

Ljubav

Pun je Mesec u vašem polju partnerstava, pa se odnos sa voljenom osobom u ovoj nedelji može zatalasati. Oboje možete biti nemirni i nespokojni, mogu biti rečene neke reči koje ne mislite zaista ali samo od vas zavisi da li ćete ovaj kratkotrajni stres tvrdoglavo produbljivati ili izabrati mnogo lakši put kroz razumevanje. Poboljšajte raspoloženje jedno drugom, bar to sada možete. Slobodni Bikovi – nečije porukice ili reči će vam probuditi maštu, neki kontakti sa suprotnim polom mogu pokrenuti strasti u vama. Bićete na raskrsnici između žudnje i pitanja koja postavljate sebi – Da li vredi usuditi se?

Posao

Podvlačenje crte po nekim pitanjima vas očekuje u ovoj sedmici. Ukoliko do sada niste radili – vreme je da počnete. Ukoliko ste pak radili, sada je trenutak da se naprave neke promene i funkcioniše na drugačiji način. Bilo prvo, bilo drugo – sigurno je da baš i nećete biti ekstatični. Teško vam je da se u ovim danima pomerite i date sve od sebe. Nekako ste polovični, pa će vam sve posebno teško padati. Uglavnom ćete funkcionisati na mišiće i iz čiste tvrdoglavosti i onog fazona – tako mora.

Novac

Ok ste po pitanju finansija. Voleli biste da je bolje, ali tako je kako je.

Zdravlje

Problemi sa kožom i alergijama.

BLIZANCI

Hrana

Sveže povrće, naročito ono zelenolisno ja sada obavezna stavka kod vas kada je ishrana u pitanju. Takođe, trebali biste i da unosite dovoljno voća, naročito pomorandži ili bobičastog voća. Izbegavajte mesne prerađevine i u širokom krugu zaobilazite slatkiše i grickalice.

Ljubav

Venera u vašem znaku sve više usporava i nije u nekoj bajnoj poziciji, ali to je ipak Venera i svakako će vam, možda uz nešto više truda nego u proteklim nedeljama – doneti korektan odnos sa voljenom osobom. Ok, možda nećete imati baš toliko volje i pozitivne energije da se bavite partnerom, ali ćete pronalaziti motive u sebi. Bolje ćete se osećati ukoliko kao par budete imali više aktivnosti, druženja, zajedničkih akcija. Slobodni Blizanci – nastavak neke komunikacije ili flertovanja koja je u proteklom periodu krenula sada zavisi samo od vas. Ako je to ono što želite – pokrenite je.

Posao

Vreme je da se stvari pokrenu, da se krene iznova. Ipak, kod vas postoji određeno oklevanje, nesigurnost pa ćete u ovoj nedelji funkcionisati po principu – korak napred, korak nazad. Pun Mesec u vašem polju poslovne svakodnevice nagoveštava da ste stigli do kraja jednog perioda i da je vreme da nastavite tamo gde ste zaustavljeni. Evidentno je da kod vas nema prave volje i dela, bar onih istinskih. Sve ste vi u svojoj glavi složili savršeno – samo je potrebno da to zaista i uradite.

Novac

Novac koji očekujete stiže u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Fizički ste uglavnom dobro. Stres stoji ispod površine.

RAK

Hrana

Znate i sami da kada god je pun Mesec na nebu (a pogotovo sada ovaj u znaku Škorpije i vašem polju ljubavi) vi upadnete u neko čudno raspoloženje i onda sednete i počistite svaku fioku sa slatkišima. Pokušajte da sada to izbegnete – prijaće vam morska ili rečna riba i gomila salata.

Ljubav

Mir i harmonija u vašim emotivnim relacijama zavisiće od toga kako se vi osećate. I pored punog Meseca u znaku Škorpije šansa za taj vaš dobar osećaj postoji, pogotovo ako energiju usmerite na strast, na neke lepe, kvalitetne i aktivne promene u odnosu. Pronađite način da voljenoj osobi pokažete koliko je zaista volite – i rečju i delima. Slobodni Rakovi – taj isti pun Mesec u polju ljubavi govori o tome da postoji osoba ka kojoj vaše misli lete. No, od tog „letenja misli“ teško da ćete imati vajde. Poenta je u tome da vi razmišljate, ali ne radite ništa konkretno. A druga strana takođe ćuti.

Posao

Sve se još tokom prošle nedelje skockalo da vam donese promenu i pokret u poslovnom segmentu. No, iz nekog samo vama znanog razloga – moguće je da ćete tek u drugom delu ove nedelje zaista napraviti pravi iskorak. Još uvek niste sigurni šta da uradite po nekim pitanjima – moguće je da treba definisati neke saradničke odnose, videti da li možete da računate na neke ljude ili ne. To još uvek ostaje da visi u vazduhu i moguće je da ćete baš konkretno ove situacije dodatno odložiti.

Novac

Nije sjajno, ali ste ipak u prilično stabilnoj situaciji.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija