Astro

Blizanci - ne radite danas stvari na brzinu, Ovnovi - opustite se i uživajte!

Bikovi - ostvarujete veliki uticaj na osobe sa kojima danas poslovno sarađujete. A ostali?

07.04.2020. - 06:30h
Ovnovi - opustite se i uživajte!
Ovnovi - opustite se i uživajte!foto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Definitivno će vam biti potrebni čelični živci i mnogo takta da biste se uskladili sa onima sa kojima danas dolazite u kontakt. Imajte uvek na pameti svoje interese. Dan je dobar da sa voljenom osobom ostvarite jedno mirno popodne, u kućnoj varijanti. Opustite se i uživajte.

BIK

Ostvarujete veliki uticaj na osobe sa kojima danas poslovno sarađujete. Mogućnost da neke situacije, koje su bile u zastoju, preokrenete u svoju korist. Nemate baš uvek razumevanja za voljenu osobu, ali ona je sama kriva za to – kao da vas namerno provocira.

BLIZANCI

Budite jako fokusirani na ono što morate uraditi, da ne bi došlo do grešaka i propusta. Ne radite stvari na brzinu! Sa voljenom osobom, i pored nešto hladnijeg početka, dan se može završiti kako treba… Slobodnim Blizancima neko prija i uživaju u komunikaciji sa ovom osobom.

RAK

Umete da nađete pravu meru u komunikaciji sa nekim ljudima, iako vam teško pada što morate da im idete “niz dlaku”. Ipak, uspevate da svoje nezadovoljstvo prikrijete. U kontaktu sa voljenom osobom izbegavajte teške teme – samo se usredsredite na emociju, zajedništvo, uživanje.