Astro

Nedeljni horoskop: Vage hvataju “pundravci”, Ovnovi slažu kockice svog emotivnog mozaika, Device su se "raspilavile"

Kakva je nova sedmica, kako će se se zvezdani aspekti odraziti na svaki horoskopski znak, saznajte u nastavku.

22.03.2020. - 15:00h
Šta je tu je
Šta je tu jefoto: Depositphotos/EugeneGensyurovksy

OVAN

Hrana

Svi ćemo postati hedonisti i očigledno samo razmišljati o tome šta ćemo pojesti, a vi ćete naravno – shodno prirodi svog znaka – prednjačiti u tome! Na svu sreću pa ste sa Suncem u svom znaku vrlo aktivni, pa ćete sve što smazate – brzo potrošiti.

Ljubav

Nedelja sklapanja kockica u emotivnim relacijama. Sve dolazi na svoje mesto, i to mesto je ili fenomenalno i vas i partnera još više udružene vodi dalje, ka većoj ozbiljnosti.....ili pak duboko u sebi počinjete da osećate da ste se istrošili, da je ovaj odnos pretežak i prekomplikovan za vas. Mlad Mesec u vašem znaku baca fokus baš na vas – zvanično ste zakoračili u jedan novi ljubavni ciklus, posle kojeg više ništa neće biti isto. Slobodni Ovnovi – ljubav u doba korone, pa postoji li to uopšte? Naravno da postoji. Ljubav ne poznaje nikakve granice, rađa se bez obzira na okolnosti. Ono što dolazi, trajno je.

Posao

Milion i jedan plan, milion i jedna ideja. Ono što je moguće u datim okolnostima, pokrenućete. A poznajući vas – pokrenućete više nego bilo ko drugi. Postoje određene prepreke, postoji problem sa kompletnom realizacijom – ali vaša je energija sada dovoljno jaka da može makar neke od tih prepreka da slomi. Sve u vezi posla odvijaće se uglavnom mirno. Vesti i informacije koje dolaze do vas menjaju vam perspektivu i način funkcionisanja, testiraju vaše snage ali vi uporno kročite napred.

Novac

Koliko god da je labav, osećaj sigurnosti po pitanju finansija stoji.

Zdravlje

Alergije, problemi sa sinusima. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

BIK

Hrana

Nije vama lako u ovom periodu, ni malo. Apetiti bujaju, a verovatno imate više nego dovoljno vremena da razmišljate o tome šta biste mogli smazati. Makar probajte da više klopate neke voćkice i povrćkice i ne obilazite toliko često frižider – tu je on, neće nigde da pobegne.

Ljubav

Realno gledano, odnos sa osobom koju volite odvijaće se bez nekih velikih talasanja. Tu ste jedno za drugo i to je to. Kod nekih od vas manji će problem predstavljati povremeno preispitivanje – kao da pokušavate sami sa sobom da se dogovorite šta je ono što zaista hoćete i da li je osoba sa kojom ste vredna vašeg truda. No, sva ta pitanja ostaće samo u vašoj glavi – prelazićete preko njih i posvetiti se partneru, u potpuosti. Slobodni Bikovi – preko društvenih mreža u ovoj nedelji stoji najezda kontakata i udvarača. Ako vam je lepo – uživajte i ćakulajte. A možda se i neka ozbiljnija priča vremenom izrodi.

Posao

Ulazak Saturna u polje karijere i pozicije može vas jednim delom u ovoj nedelji zakočiti ili vam doneti okolnosti vezane za posao za koje će vam biti potrebno vremena da se prilagodite. I pored ovoga – nekako ste mirni i sigurni da su ovakve okolnosti prolazna stvar i da će naredni period doneti razrešenje i pokret. Obaveze koje imate odvijaće se nekim ustaljenim tokom. Informacije koje dobijate čas doprinose vašem optimizmu, čas niste sigurni da li su prave, realne. Sačekajte, pokazaće vreme sve.

Novac

Finansijska stabilnost postoji, ali postoje i preveliki troškovi. Zakočite malo.

Zdravlje

Manji problemi sa grlom. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

BLIZANCI

Hrana

Čitate i slušate ovih dana sto i jedan savet i recept za neku zdravu ishranu....ali je problem što vam to samo prođe kroz misli, a realnost donosi da niti jedan ne poslušate. Ne drži vas mesto – spremate, kuvate, mesite – zatrpavate i sebe i one oko vas poslasticama i hranom.

Ljubav

Bolje biste funkcionisali sa partnerom ukoliko biste mu pomogli da vas u ovom periodu razume, da shvati zašto se ponašate u jednom trenutku potpuno normalno, nežno, ljubavno.....a u drugom bludite pogledom negde u daljinu, rasejani ste i ne konstatujete ga. Otvorite se više prema osobi koju volite – ako su neke sitne nedoumice i strahovi – lakše ćete to prebroditi zajedno. No, ukoliko je nešto krupno, a pogotovo ako se vezuje za drugu osobu – e tu ne znam šta da vam kažem. Borite se, sami sa sobom. Slobodni – misao na nekog je tu u vama. Čas kroz najlepši osmeh, čas kroz potmuli bol u grudima.

Posao

Vrlo se čudno osećate a još čudnije ponašate. Moguće je itekako da je ovo sve skopčano sa trenutnom situacijom koja je promenila vaš način funkcionisanja ili donela nepredviđena otežanja. No, gde je problem tu je automatski i rešenje pa će mnogi od vas tokom ove nedelje pronaći način da se makar na kratko izdignu ili uvedu promene koje im odgovaraju i prijaju. Malo će vas smoriti što će dosta situacija kretati pa kočiti pa kretati iznova, ali sve je ovo rešivo koliko god na prvi pogled izgledalo komplikovano.

Novac

Nije savršeno, ali ćete ipak biti dosta mirni u ovom segmentu.

Zdravlje

Respiratorni trakt je osetljiv. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.

RAK

Hrana

Zatvori Rakove u kuću, daj im dovoljnu količinu raznovrsnih namirnica i gledaj kako kulinarska čarolija nastaje. Kad se razradite i krenete da štancujete kiflice, nahranićete i porodicu i komšiluk....Vi niste trenutno nešto naročito ješni, ali uživate pripremajući za druge.

Ljubav

Za Rakove je ljubav tu i ne pokazuje nikakvu nameru da ode. Može u ovoj sedmici postajati samo dublja, stabilnija, puštati sve više korenje i učvršćivati se u vama. One reči koje ste hteli da čujete, dobićete. One poteze koje ste priželjkivali – evo ih, stižu. One potvrde i priznanja kojima ste se nadali – tu su. Uživajte u ovoj sedmici, nemate nikakvih razloga za zabrinutost. Slobodni Rakovi – ljubav je došla. Ako je bilo namenjeno da zavolite, to se dogodilo ili će se baš u ovoj sedmici samo potvrditi. Rađate se u ljubavi, ponovo. Promene će se događati, situacije će vas vući baš na onu stazu koja je prava za vas.

Posao

Bila korona ili ne bila – ovo je dobra poslovna sedmica za vas. Mlad Mesec u polju karijere samo dodatno otvara period koji za vas donosi pozitivne promene. Iako sve može izgledati haotično i na prvi pogled kao da se ne zna ko pije a ko plaća i u kom će se pravcu situacije odvijati – vi ipak stojite stabilno a razrešenje će svakako doći. Imate ogromnu podršku, bilo da ste je svesni ili ne. I ta podrška će vam pomoći da prevaziđete povremene, možda neprijatne ili komplikovane momente u ovoj sedmici.

Novac

Korektno. Malo povedite računa o troškovima.

Zdravlje

Sinusi, prehlade, alergije. Ostanite kod kuće, i zbog sebe i zbog drugih.