Astro

Lavovi potpuno prepuštaju inicijativu osobi kojoj se sviđaju, Rakovi se danas prepuštaju strastima, Jarac posesivan prema partneru

Dan za emocije, strasti, flert, ali i ljubomoru!

19.03.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/IgorVetushko

OVAN

Taman ste mislili da ste u potpunosti završili sa nekom većom obavezom, ali ispada da ćete neke stvari morati da radite maltene ispočetka. Uspeli ste da jednim delom kod voljene osobe probudite romantična osećanja – priuštite oboma dan ispunjen nežnostima.

BIK

Niste se nadali da će neke situacije, koje su na prvi pogled izgledale dosta lako, toliko da se iskomplikuju. Danas ćete u velikoj meri biti angažovani, iako to niste planirali. Dan je odličan za komunikaciju sa voljenom osobom, ali i za angažovanje prema osobi za koju ste zainteresovani.

BLIZANCI

Dosta dobro raspoloženje će vas držati tokom celog dana, iako ćete imati par situacija sa kolegama kada može provejavati neko nezadovoljstvo. Našli ste pravi način da animirate osobu koja vam se dopada a sa kojom ste već izvesno vreme u nekoj formi kontakta. Dopada vam se kako se ovo odvija.

RAK

Iako će dan krenuti dosta dobro, ispašće da ćete na kraju imati mnogo više obaveza i zadataka nego što možete da postignete. Na sve ovo – kako dan bude odmicao, vaša energija će se rasipati, a vi postajati nefokusirani i dekoncentrisani. Jačanje strasti, intenzitet u emotivnim odnosima.