Astro

Svaki znak kraj veze doživljava drugačije: Ovan je kao špricer, Rak ne veruje, Ribe pate i prisećaju se u samoći...

Nijedan raskid nije bezbolan. Potrebno je vreme da se rane zaleče.  Neki horoskopski znakovi tugu dugo nose u sebi, dok drugi utehu pronalaze na ramenu novog partnera.

07.05.2021. - 20:00h
Raskidam
Raskidamfoto: Lordn / Shutterstock

Ovan je 'u drami', ali to ne želi da pokaže

Ovom horoskopskom znaku u vezi najviše smeta dosada, a upravo to je jedan od glavnih razloga raskida.

Kada stavlja tačku na ljubavnu romansu, nije nimalo dostojanstven. Ukoliko ga partner povredi, odmah će postaviti zid ispred sebe. Tada je hladan kao špricer.

Iako teško podnosi raskid, to nikada neće da pokaže, već će dati sve od sebe da i dalje ostane glavni osvajač.

Bik pati dugo i tiho

Ovaj znak Zodijaka se teško odlučuje za raskid, ali kada preseče, više nema povratka. Bik je iskren i veran, a to očekuje i od partnera.

Ipak, vrlo često mu se to obije o glavu. Dugo i tiho pati, a svoje najdublja osećanja ne želi da poveri ni neprijetelju.

Blizanci mesecima razmišljaju 'zašto?'

Blizanci se jako loše nose s raskidom jer su naučili da budu u centru pažnje u društvu. Upravo zbog toga ne mogu da zamisle da bi ih neko ostavio.

Traže objašnjenja, zovu partnere u kasnim noćnim satima, imaju izlive nežnosti, ali ako su oni ti koji su stavili tačku, sigurni su u u svoju odluku, koliko god ona nagla bila.

Rak i kad je sve gotovo, čeka da mu se vrati

Rak je emotivan, te u vezi često smatra kako ne dobija dovoljno ljubavi. Međutim, retko se odlučuje za raskid ili razvod braka.

Istrajan je da održi vezu, ali mu nisu strani ni ljubavni izleti. I kada raskine, on ne gubi nadu da će se pomiriti, a dobronamerni saveti prijatelja i porodice mu nimalo ne pomažu.

 

Lav neće pokazati da je povređen

Lav nikada nakon raskida neće pokazati da je povređen. Previše je sebičan i ponosan kako bi priznao poraz, te će se truditi da uveri druge kao i sebe da mu jednostavno nije stalo.

Ali ako raskine, trudi se da bivšeg partnera zadrži kao prijatelja što mu često smeta kod sklapanja novih poznanstava.