Astro

Ovog utorka Škorpije flertuju sa kolegom na poslu: Vodolijama će izostati očekivan novčani priliv; voljena osoba zamera Blizancima

Šareno, emotivno i "praznih džepova", ukratko je to slika ovog utorka!

03.03.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/jukai5

OVAN

Imate jaku inicijativu u poslovnom segmentu i trudićete se da pokrenete priče sa saradnicima. Bićete iznenađeni slabim odzivom ili nezainteresovanošću onih sa kojima stupate u kontakt. Planovi sa emotivnim partnerom teško da će biti realizovani. Voljena osoba ima obaveze.

BIK

Dobro razmislite o predlozima koji danas dolaze do vas. Niste spremni da tek tako pokrenete neku poslovnu priču, jer niste sigurni koliko je ova ponuda ozbiljna. Zabrinutost zbog finansija. Vaša pažnja je trenutno raštrkana i možete sa više osoba biti u kontaktu.

BLIZANCI

Niste sigurni da li ste se na pravi način razumeli sa poslovnim partnerom ili saradnicima. Pokušaćete da objasnite još jednom svoje predloge. Voljena osoba vam zamera na nekim vašim ponašanjima ili joj smeta što suviše vremena poklanjate svojim prijateljima.

RAK

Kao da ste se probudili – vrlo ste aktivni i ažurni od ranih jutarnjih časova i pravi je trenutak da ostvarite kontakte sa poslovnim partnerima ili saradnicima. Dobro razumevanje sa nadređenima i kolegama. Jaču inicijativu pokazujete i prema osobi koja vam se dopada.