Astro

Martovski horoskop: Ovnovima ne cveta u ljubavi, pred Devicama više emotivnih prilika, Vage zaboravite na "lako ćemo" u poslu"

Mart – mesec u kojem zima prelazi u proleće, ali u kojem istovremeno i na nebu dolazi do velikih promena. Neke od njih se dešavaju često, na neke čekamo godinama, a na neke – čak decenijama. Ulazimo u jedno varljivo proleće, nestabilno i sa oscilacijama, neobično – baš kao što je i ova cela 2020. godina.

28.02.2020. - 20:00h
Gde je ljubav
Gde je ljubavfoto: Depositphotos/stetsik

OVAN

Ljubav

Na samom ulasku u mart mesec – atmosfera u vašim emotivnim relacijama baš i nije savršena. Izgleda kao da se partner i vi udaljavate jedno od drugog i evidentno je da se mora ozbiljnije porazgovarati i posvetiti problemu koji postoji. Dobra je stvar što su rešenja za ove situacije itekako moguća – već tokom prve dekade marta vas dvoje ćete napraviti dobre promene i uspeti da oživite vezu, ali i strast. Iako će povremeno biti nekih sitnih situacija koje na kratko mogu doneti nestabilnost ili nervozu – ipak do kraja marta vas dvoje dosta stabilno i mirno plivate zajedničkim snagama. Dosta bolje ćete se razumeti, umeti da podržite jedno drugo i međusobno pomognete. Slobodni – opterećenost samoćom ili prošlošću može se prekinuti već u prvih desetak dana marta. Neočekivano, novo poznanstvo i ulazak u vaš život osobe uz koju ćete ponovo osetiti želju za ljubavlju. Kod nekih – sve može ostati samo na kratkotrajnom bljesku, ali kod mnogih od vas – ima dobrih šansi da ovaj odnos potraje.

Posao

Poslovno izuzetno jak i povoljan mesec, ali koji će istovremeno testirati i vaše živce i vašu odlučnost i istrajnost. Moguće su promene, novi poslovi ili prelazak na drugo radno mesto – povoljni su aspekti da ove promene zažive kvalitetno i donesu vam stabilnost. Pritisak na vas će biti prisutan i od njega nećete moći da pobegnete, ali to ne znači da nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Odnosi sa autoritetima mogu biti promenljivi, ali međusobno poštovanje će ispeglati mnoge situacije. Finansije – kreću na bolje.

Zdravlje

Mentalno i fizičko iscrpljivanje. Imunitet vam je prilično slab i morate voditi računa o sebi. Popravite ishranu – jer ona je jedan od bitnih faktora za vaše normalno funkcionisanje.

BIK

Ljubav

Prvih nedelju dana marta bićete u jednoj totalno statičnoj fazi, nezadovoljni, neispunjenih želja i očekivanja kada je vaše partnerstvo u pitanju. Prolazićete kroz jedan mentalno – emotivni pad čije uzroke samo vi znate. Čak i ako sve bude funkcionisalo normalno – taj osećaj težine u vama će biti prejak. No, kao i uvek u životu – sve se može promeniti bukvalno preko noći. Ovog puta, u pozitivnom smeru. Promene koje će se dogoditi izuzetno će podsticajno delovati prvenstveno na vas, a onda i na odnos sa voljenom osobom. Pred vama ipak jeste jedan dobar i miran mesec, koji čak može doneti i vrlo pozitivna iznenađenja od strane osobe sa kojom ste. Slobodni – imate osećaj da ste se zakucali u samoći, vrtite filmove koji se vezuju za prošlost – a ta prošlost čak i ako dođe – neće vam doneti to što vam je potrebno da biste bili srećni. No, ima dana za megdana – mart vam ipak donosi ne jednu, nego makar par novih ljubavnih prilika. A oko tih prilika će vredeti potruditi se.

Posao

Mesec poslovnih promena. Kod nekih od vas će to biti samo „kozmetičke promene“, dok će kod drugih biti korenite, čak u prvom trenutku turbulentne i uz dosta napetosti. No, kakve god bile – ove promene vas lično neće dokačiti na iole neprijatan način. U smislu – tu ste gde ste, na pozicijama koje ste prilično čvrsto zauzeli. Možda ćete raditi na drugačiji način, ili na drugačiji način biti plaćeni – ali nemate razloga za bojazan. Za vas je mart mesec dobrih zarada i napredovanja.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će se u potpunosti stabilizovati u drugoj polovini marta. Vodite računa o ishrani jer su apetiti pojačani – više se krećite i provodite vreme na svežem vazduhu, u prirodi.

BLIZANCI

Ljubav

Pred vama je jedan šareniš od meseca. Osećanja i način funkcionisanja sa emotivnim partnerom će se menjati na dnevnoj bazi. Imaćete odlične dane, ali i one koje biste najradije što pre zaboravili. Vi lično ćete biti dosta promenljivi, čas nezadovoljni, čas opušteni – i odnos sa voljenom osobom će baš iz tih razloga i oscilirati. I strasti će biti prenaglašene, donoseći vam čas predivne zajedničke momente, čas opsesivnu ljubomoru i potrebu za kontrolisanjem partnera. Ono što je dobro jeste da neke probleme sada možete rešiti.....no, možete napraviti i neke potpuno nove. - Neki od vas imaće i priliku za tajnu avanturu i ukoliko popustite pod svojim strastima – ne računajte da će ovo biti kratkotrajno, može vas prilično vezati i „zarobiti“. Slobodni – u prvoj polovini marta prošlost i noviteti se mešaju. Za tu istu prošlost možete biti opsesivno vezani samo jedno vreme – noviteti su ipak ono što će prevladati i odvući vas na neku potpuno novu stranu. Ne ulazite u veze sa zauzetim osobama, koliko god vas strast vukla.

Posao

Pred vama je mesec koji nije jednostavan i moraćete tokom njega da budete konstantno u pripravnosti, fokusirani i skoncentrisani na svaki segment posla. Postoji dobra prilika da završite konačno sa nekim situacijama koje vas opterećuju a razvukle su se, ali i da dobijete podršku za sebe – a neki od vas i bolju poziciju. Mesec koji je dobar za kreativnost i ideje – neke vaše itekako mogu pronaći put do poslovnih partnera ili šefova. Iako vas finansije pritiskaju, pronalazite način da ih dosta stabilizujete.

Zdravlje

Hronična zdravstvena problematika, i to najpre ona koja se vezuje za kičmu, zglobove, kolena, kosti, zube. Mnogo toga možete popraviti vežbama, kontrolama, pravilnom ishranom.

RAK

Ljubav

U partnerskom polju su četiri planete i negde morate shvatiti i prihvatiti da kroz odnos sa voljenom osobom morate ići njenim tempom i uglavnom na njen način. Vaše su želje trenutno u drugom planu i na žalost, zavise od vaše sposobnosti da se prilagodite partneru. Možda voljena osoba i ne zna šta je najbolje za vašu priču, možda se ponaša i suviše distancirano, sporo ili zahtevno po mnogim pitanjima – ali bojim se da je vaš uticaj tokom marta prilično slabašan u svemu ovome. Vas dvoje možete imati jako lepe momente, jako tople i nežne zajedničke trenutke, ali ukoliko niste strpljivi i mislite da ono što želite možete isterati na silu ili raspravama – bojim se da ćete naleteti na zid. A to može biti prilično bolno. Slobodni – polje prijatelja, društvenih mreža, izlazaka i druženja tokom marta donosi odlične šanse za početak nove ljubavne priče. Ukoliko uplovite u nešto novo – ovo bi mogao biti odnos koji će napredovati, biti stabilan i kroz vreme sve više pokazivati svoje kvalitete.

Posao

Iako je ovo za vas povoljan poslovni mesec, on ipak donosi maltene svakodnevni pritisak i stres, previše obaveza i naravno – zastoje po vama najbitnijim pitanjima i situacijama. No, stvari su tu da se rešavaju – uspevaćete da se izborite sa svim, mada će vam to oduzimati dosta snage. Ovaj mart donosi i vrlo povoljne prilike – mogućnosti za nove poslovne saradnje, za nove projekte, a kod nekih od vas – čak i šansu za napredovanjem. Po pitanju finansija – znatnije poboljšanje.

Zdravlje

Dosta stabilnija zdravstvena situacija u odnosu na prethodni mesec. Nešto više pažnje obratite na ishranu, krećite se i budite fizički aktivni.