Ovo su NAJNEPRISTOJNIJI horoskopski znakovi i EMPATIJA im nije jača strana! Grubi i neljubazni, a evo šta se iza svega krije!

Neljubazni ljudi ne uzimaju u obzir vaša osećanja i potrebe. Za neke od njih kriv je i horoskopski znak u kom su rođeni jer se ispostavilo da ova četiri znaka nemaju vremena da taktiziraju ili ih je briga iz nekog drugog razloga.

foto: Depositphotos/iuricazac
foto: Depositphotos/iuricazac
.

Jarac

Jarčevi nisu nepristojni, nego su samo ambiciozni i usresređni na svoj cilj. Oni se mogu toliko uneti u posao da ne shvataju koliko su nepristojni. Oni nisu zlobni, samo nemaju vremena jer imaju previše toga što treba da urade, pa se događa da potpuno zaborave da vam se jave ili ne obraćaju pažnju na ono o čemu im govorite. Imajte na umu da su Jarčeve namere dobre i da će oni uvek biti tu kada vam bude potrebna pomoć.

Ovan

Ovnovi su previše nestrpljivi i impulsivni da bi bili ljubazni. Znaju da izgovore prvo što im padne na pamet, ne razmišljajući kako će se to odraziti na sagovornika. Ako imaju malo strpljenja i sve drže pod kontrolom znaju da budu nepromišljeni. Kao i Jarčevi, i Ovnovi imaju puno toga što žele da urade i neće gubiti vreme na stvari koje smatraju nepotrebnim.

Vodolija

Vodolije mogu da deluju distancirano i rezervisano. One ne vole da učestvuju u tuđim dramama i ne žele da pokažu emocije. Mogu biti nepredvidive. Vodolije imaju mnogo toga na umu i uvek pokušavaju da nađu rešenje za probleme, pa nekad ne vode računa o tome da li su ljubazni.

Lavovi

Lavovima je život prepun događaja, pa ne postižu sve što žele. Zbog toga ljubaznost nije na listi njihovih prioriteta. Oni nisu neljubazni, nego su zbog svega onoga što imaju na umu često odsutni i mogu potpuno zaboraviti da bi trebalo da budu ljubazni. Za Lavove je najbolje da se usresrede na jednu stvar, nego da se rasprostru na sve strane, piše klix.

Devica

Device previše razmišljaju o tome da li će biti ljubazne i da li će imati lepe manire. Zbog toga mogu delovati ljudima kao da su neljubazne jer se previše trude. Rođeni u ovom horoskopskom znaku ne žele da povrede ničija osećenja, ali mogu biti do te mere opterećeni raznim stvarima koje su obećali tako da ljubaznost ostavljaju po strani. Zbog stalne težnje za savršenstvu događa se da im je narušeno samopouzdanje zbog čega se nekad ponesu i neljubazno, nesvesni da to rade.