Astro

Nervoza danas okupira Ovna, Rakove u poslednjem trenutku očekuju promene i neće im se dopasti, važan dan za Jarca!

Možda je poslednji radni dan ove sedmice, ali uzbuđenja koja sa sobom nosi učiniće da se osećate kao da je početak nedelje...

28.02.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/SIphotography

OVAN

Znam da ste nervozni i da želite da što pre završite neke situacije u poslovnom segmentu da biste mogli da tokom vikenda budete mirni i opušteni. Pokrenuće se ono oko čega ste zabrinuti. Kontakt sa interesantnim osobama preko društvenih mreža ili kroz druženje, izlaske.

BIK

Danas ste u vrlo solidnom raspoloženju i ono što je do vas uradićete besprekorno. Ne nervirajte se zbog nekolegijalnih poteza ili nečijeg lošeg ponašanja prema vama. Danas ćete biti više okrenuti svojim prijateljima i društvu. Kod pojedinih stoji mogućnost novog poznanstva.

BLIZANCI

Uopšte nije važno da li vaše dobro raspoloženje ima pravih osnova, bitno je da ste vi rešili da nećete da se nervirate oko gluposti, koje ionako ne možete rešiti. Neka ide kako ide. Suprotni pol je danas posebno angažovan prema vama. Stići će vam zanimljive ponude.

RAK

Najviše „volite“ promene u poslednjem trenutku. Pa, onda se spremite za ovaj dan, jer će baš takvih promena biti. Ne raspravljajte se sa saradnicima, a naročito ne sa šefovima. Nema svrhe. Raspoloženi ste za otvorenu priču sa voljenom osobom. Nije loš dan pred vama.