Astro

Današnji dan će označiti veliki preokret u poslovnom životu Strelčeva; do Riba stižu informacije koje će im pomoći da reše problem

Danas će mnogi znakovi doživeti "prosvetljenje"!

12.02.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Čini vam se da ste izašli konačno iz nekih problematičnih dana, jer će sve od ranog jutra krenuti da se odvija baš onako kako treba u poslovnom segmentu. Samo neka potraje. Razmišljate o jednoj osobi koja vam je trenutno nepristupačna a koju jako želite da osvojite.

BIK

Dan odličan za kontakte, za komunikaciju i u suštini – sve ono što pokrenete, ako se i ne realizuje danas, realizovaće se u narednom periodu. Pravi je trenutak da uspostavite komunikaciju sa jednom osobom od koje očekujete uslugu. U emotivnom segmentu – smirivanje i dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Danas ste i mentalno i fizički dosta aktivni, u vama je odlično raspoloženje ali i dobre mogućnosti za komunikaciju sa poslovnim partnerima. Vaši planovi oko osobe koja vam se dopada od danas bi mogli da počnu da se ostvaruju.

RAK

Pravi je momenat da se bacite na završavanje obaveza koje ste zapostavili, ili da krenete sa realizacijom jednog dogovora. Saradnici će biti spremniji i otvoreniji za komunikaciju. Doza ljubomore može se danas provlačiti u odnosu sa voljenom osobom.