Astro

Današnji dan Bikovima donosi napetost, Device zabrinute zbog finansija, Vodolije "ujedaju" sve oko sebe!

Ni malo jednostavan dan za većinu astro pripadnika...

11.02.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/Feverpitch

OVAN

Danas ćete funkcionisati na dva načina – ili ćete se povući u sebe, ćutati i raditi...ili ćete pak biti preterano nervozni i jedva čekati da vam neko nešto kaže da biste mogli da mu odbrusite. Svojim postupcima možete neprijatno iznenaditi voljenu osobu, naročito u večernjim satima.

BIK

Napetost u odnosu sa onima sa kojima dolazite danas u kontakt je evidentna. Možete se previše truditi oko nekih dogovora, što će proizvesti kontraefekat. Ne požurujte ni ljude, ni situacije. Sa voljenom osobom – mešavina strasti i tenzije.

BLIZANCI

Sto puta su vas neke osobe obećale pa ne ispunile i ista situacija će se ponoviti i danas. Ne reagujte, bolje ih iskulirajte u potpunosti. U emotivnom segmentu je dobar dan kada su strasti u pitanju, ali komunikacija će ići loše.

RAK

Previše primate k' srcu neke situacije, previše lično shvatate primedbe ili kritike od strane nadređenih ili poslovnih saradnika. Danas ste pogotovo previše osetljivi. Ni u odnosu sa voljenom osobom nećete moći da prikrijete koliko vam neke stvari smetaju ili vas pogađaju.