Strelčevima današnji dan donosi izuzetne šanse za ostvarenje jakih dogovora i kontakata; Bikovi dobijaju sumnjivu informaciju!

Dan odličan za dogovore, ali nekima neće sve ići tako glatko!

foto: Depositphotos/Aaron_Amat
foto: Depositphotos/Aaron_Amat
.

OVAN

Razgovori i dogovori vam danas itekako idu na ruku. Samo polako i ne žurite nigde. Možete osećati napetost zbog velikog broja obaveza, naročito u drugom delu dana. Odlična komunikacija sa jednom osobom, shvatate da ste na dobrom putu da ostvarite svoje želje.

BIK

Danas ćete dobiti informacije za koje niste sigurni da su u potpunosti tačne, ali vam daju veliku nadu. Možete imati manje trzavice sa kolegom, ili vas može iznenaditi svojim ponašanjem i stavovima. Sa voljenom osobom danas korektan odnos i dobra komunikacija.

BLIZANCI

Imate mogućnost da danas ostvarite i pokrenete jednu značajniju poslovnu priču, ili da makar napravite prvi konkretan korak ka tome. Stoji zadovoljstvo postignutim dogovorima. Emotivno se osećate smireno i stabilno, mada primećujete da voljena osoba još uvek neke situacije zateže.

RAK

Shvatate da vaši planovi koji se vezuju za poslovne saradnje idu baš onako kako treba. Ne smete da se radujete unapred i nadate se da ništa neće pokvariti ovu situaciju. U emotivnom segmentu – sve ide po vašim planovima. Dogovor sa voljenom osobom je moguć.

foto: Depositphotos/Aaron_Amat
foto: Depositphotos/Aaron_Amat
.

LAV

Dogovori funkcionišu baš kako treba. lako nalazite zajednički jezik sa saradnicima. Takođe, moguće je da napravite i dobar dogovor kada su finansije u pitanju. Emotivno se osećate prilično dobro, mada ste svesni da morate sa voljenom osobom pokrenuti neka pitanja.

DEVICA

Danas je dosta toga na vašoj strani u poslovnom segmentu. Znate tačno na koji način trebate da funkcionišete, dogovori idu više nego dobro i saradnici su spremni da vas saslušaju. Emotivno – bespotrebno se opterećujete nekim pitanjima. Sve danas ide kako treba.

VAGA

Samo nemojte ni od sebe, ali ni od ljudi sa kojima dolazite u kontakt očekivati i zahtevati previše. Dokle god imate mere u dogovorima, sve će funkcionisati baš kako treba. Tokom ovog dana dobijate poziv ili predlog od jedne osobe, koji će vas itekako zainteresovati.

ŠKORPIJA

Dan odličan za dogovore, dokle god imate na umu i tuđu, a ne samo svoju dobit. U prevodu – morate se prilagoditi i prihvatiti i neke od uslova koje postavlja druga strana. Emotivno – želite više nego što trenutno dobijate. Niste sigurni šta da uradite po ovom pitanju.

foto: Depositphotos/Aaron_Amat
foto: Depositphotos/Aaron_Amat
.

STRELAC

Današnji dan može vam doneti izuzetne šanse za ostvarenje jakih dogovora i kontakata. Lako dolazite do rešenja po onim pitanjima koja su vam bitna. Budite odgovorni kada su obaveze u pitanju. Emotivno – postoji stegnutost, ali pokušavate da komunicirate sa voljenom osobom kako treba.

JARAC

Dan koji je pred vama donosi vam mogućnosti da napravite značajnije pomake i ostvarite dogovore sa ljudima koji su vam poslovno važni. Može doći i do manje finansijske isplate. U emotivnom odnosu je opuštena atmosfera. Nadate se da će tako i ostati.

VODOLIJA

Dan u koji ulazite daje vam izvrsne prilike da napravite jake dogovore i prevaziđete situacije koje su vas mučile. Znam da ste nesigurni, ali dosta toga je na vašoj strani. U emotivnom segmentu – pravi trenutak da sa osobom koja vam se dopada ugovorite ljubavni sastanak.

RIBE

Danas je dobar momenat da ostvarite jaku komunikaciju sa nekim osobama koje su spremne da vam izađu u susret ili učine uslugu. Ne čekajte, tražite pomoć ukoliko vam je potrebna. Emotivno – mnogo maštanja, malo delovanja.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/