Naporan dan je pred Lavovima, Device nek se spreme za obilje nežnosti, a Vage neka se suzdrže od "isterivanja pravde"...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

Naporan dan je pred Lavovima..., foto: Depositphotos/pressmaster
Naporan dan je pred Lavovima..., foto: Depositphotos/pressmaster
.

OVAN

Danas ako se nadate nekoj opuštenijoj atmosferi i laganom funkcionisanju na poslu – od toga nema ništa. Kad vas ubace u mašinu, nećete znati gde ćete pre. Možete sumnjati u partnerove reči. Doduše, ni vi po nekim pitanjima nećete biti baš potpuno iskreni.

BIK

Danas ste nešto smoreni, bilo za to pravih razloga ili ne. Moguće je da vam stoji veći trošak, a vodite računa i da ne dođe do nekog gubitka ili propusta na poslu. Emotivno – previše je nedoumica i nesigurnosti da biste mogli da se opustite.

BLIZANCI

Stoje vam na kratko zabrinutost ili iznerviranost zbog posla ili zbog lošije komunikacije sa nadređenima. No, ovo su kratkotrajne situacije i ukoliko ne tokom popodneva – biće rešene tokom sutrašnjeg dana. Emotivno – uspevate da razrešite jedno bitno pitanje sa voljenom osobom.

RAK

Bićete razapeti na mnogo strana i pitanje je koliko ćete uspeti da završite od obaveza koje su vam sada nametnute. Na sve ovo, mentalno ste prilično „rasuti“ i teško vam je da se skoncentrišete. Moguće je da vas muče ljubavni problemi ili eventualno nešto vezano za finansije.

Naporan dan je pred Lavovima..., foto: Depositphotos/pressmaster
Naporan dan je pred Lavovima..., foto: Depositphotos/pressmaster
.

LAV

Jeste da će vas ovaj dan prilično istrošiti, ali ćete zato završiti neke vama vrlo važne stvari. Takođe, postavićete se na pravi način u situacijama koje su prilično izazovne. Emotivno – raskorak u slobodnom vremenu sa voljenom osobom. Teško da ćete provesti više vremena zajedno.

DEVICA

Odličan dan za pokretanje novih ideja, za planove i vizionarstvo. Ostvarujete vrlo značajnu povezanost sa pojedinim osobama koje vam mogu biti od velike pomoći u vašoj poslovnoj budućnosti. Emotivno – dan ispunjen nežnošću i strašću.

VAGA

Nesporazumi ili neslaganje sa autoritetima. Ukoliko šef pokušava da vas kritikuje, umećete da odbranite sebe, čak odgovorite i istom merom. No, nemojte potencirati na raspravama ukoliko je to ikako moguće. Susret sa emotivnim partnerom će vam ulepšati dan.

ŠKORPIJA

Nešto ste se danas smorili za sve pare. Doduše, i te kako je moguće da su baš novci uzrok ovakvog vašeg (ne)raspoloženja. Možda je u pitanju veći trošak koji nije planiran ili nedostatak sredstava za nešto što vam je bitno. Emotivno – dan sa malo dešavanja sa voljenom osobom.

Naporan dan je pred Lavovima..., foto: Depositphotos/pressmaster
Naporan dan je pred Lavovima..., foto: Depositphotos/pressmaster
.

STRELAC

Vi imate gomilu planova, ali bojim se da će realizacija istih biti prilično slaba. Pogotovo ako ti planovi zavise od drugih osoba i dogovora sa njima. Ako nešto i ostvarite, to će biti u poslednjem trenutku i uz tešku muku. Sa voljenom osobom trenutno nemate dobru komunikaciju.

JARAC

Neki događaji koje niste očekivali istumbali su vam planove za današnji dan. Ako ste računali na jednu osobu, i te kako je moguće da vas ona na neki način ostavi na cedilu ili prolongira svoje učešće i pomoć. Nemogućnost dužeg susreta ili bolje komunikacije sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Danas vam sve nekako „visi u vazduhu“. Sve što ste se dogovorili odjednom je došlo pod pitanje da li će uopšte biti ostvareno i ako hoće – kada. Ne dižite paniku, ovo je trenutno stanje koje će se brzo raščistiti. Pojedinim Vodolijama mogućnost tajnog, vrlo zanosnog susreta.

RIBE

Doći ćete danas u kontakt sa nekim osobama koje vam baš i ne prijaju. Ili ćete pak morati da se nešto pravdate nadređenom, a to zaista mrzite. Jednostavno, ovo baš i nije dan za neka spektakularno lepa dešavanja, već pre dan „pod moranje“. Emotivno – onako, ni tamo ni ovamo...

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/