Astro

Rakovi danas previše dozvoljavaju drugima da im „uđu u glavu“, Blizancima je sve mutno, Vodolije sreću nekoga koga odavno "jure"

Rakovi danas previše dozvoljavaju drugima da im „uđu u glavu“, 

13.11.2019. - 07:00h
foto: Depositphotossit/Vadymvdrobot

STRELAC

Premalo vremena imate za sebe i svoje obaveze i potrebe jer će tokom ovog dana svi zahtevati vašu pažnju i posvećenost. Kako ćete vi sa ovim izaći na kraj, to valjda samo vi znate. Neke situacije sa emotivnim partnerom vas bespotrebno brinu.

JARAC

Za vas je ovo izuzetno povoljan dan. Nosi vas dobra energija i lako ćete rešavati situacije i angažovati se u poslovnom segmentu. Stižu vam informacije koje ste priželjkivali. Sledi vam lep emotivan susret i momenti u kojima ćete uživati.

VODOLIJA

Danas ćete se susresti sa nekim koga odavno „jurite“ ali nećete na kraju uspeti da ostvarite baš sve ono što ste želeli sa ovom osobom. Mnogo toga će ostati nedorečeno i da visi u vazduhu. Emotivno – dan je dobar za nežnost, ali ne za pokretanje bitnih pitanja.

RIBE

Pokreću se neke situacije koje su vam važne, ali ne na način koji vama odgovara. Čak možete zažaliti što ste potencirali na tim pitanjima. Dan donosi umerenu nervozu kod vas, ali onu koja može lako eskalirati ukoliko vas neko „ubode“ nezgodno. Nadajmo se da će partner umeti da ćuti...

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/