Astro

Dinamična nedelja: Ovnovi, budite tolerantniji; Vage, ispunite obećanje; Jarčevi, krenite u provod...

Bikovi zbunjuju partnera promenama raspoloženja.

03.11.2019. - 07:30h
Vreme razumevanja
Vreme razumevanjafoto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

Lako vam je da danas ostvarite odličan kontakt sa onima sa kojima dolazite u dodir. Polje prijatelja vam je jako naglašeno tranzitnim Mesecom i sa njima ćete danas ostvariti najbolje relacije. Sa emotivnim partnerom u večernjim satima je potrebno nešto više tolerancije....

BIK

Sedmica koja je iza vas je bila dosta naporna i danas vam je potrebno da se rasteretite i opustite. Za tako nešto birajte jutarnje i rane popodnevne sate, jer ćete tada biti u najboljem raspoloženju, veseli i opušteni. Večernji sati mogu doneti pritisak u porodičnom okruženju.

BLIZANCI

Najbolje ćete iskoristiti ovaj dan ako ga provedete sa društvom i prijateljima, pogotovo ako ste sa nekima od njih imali u prethodnom periodu nerazumevanje ili razmimoilaženje. Danas se sve može lakše srediti. Zbunjujete voljenu osobu svojim promenama raspoloženja.

 

RAK

Danas vam je potrebna promena i trudićete se i da je ostvarite. Nemojte biti u okviru kuće, jer ćete se verovatno brzo usedeti i „smoriti“. Najbolje je da ovaj dan provedete napolju, na svežem vazduhu ili u nekim zabavnim aktivnostima sa prijateljima ili društvom.