Osobe rođene u ovim znakovima važe za najlošije ljubavnike

Pre nego što se upustite u avanturu sa pripadnikom jednog od ovih znakova, razmislite još jednom.

Ima li istine?, foto: Depositphotos/olly18
Ima li istine?, foto: Depositphotos/olly18
.

Iako se veštine razlikuju od osobe do osobe, velika je verovatnoća da nećete imati šta da prepričate prijateljicama ako vam je partner rođen u jednom od ovih znakova.

Rak

Rakovi obožavaju da razgovaraju. Pre samog seksa vole da prokomentarišu situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Ali tu priča ne staje. Rakovi sa pričom nastavljaju i tokom samog seksa i vrlo su kritični ako im se nešto ne sviđa. Ponekad će insistirati na izjavama ljubavi i naljutiti se ako ne dobiju ono što žele.

Devica

Opše je poznato da Devicama niko nije dovoljno dobar i to vole da stavljaju do znanja. Zameriće vam svaku sitnicu i uništiti dobro raspoloženje za čas. Uvereni su da su oni daleko najbolji ljubavnici i kako niko ne može da im parira.

Blizanci

Blizanci igraju prljavo, pa su u stanju da vas navedu da pomislite da vole sve ono što i vi volite, a kada se svetla ugase, primetićete njihovu monotonost i pomisliti da razmišljaju o nečem sasvim drugom. Vrlo verovatno ćete biti u pravu.

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku neviđeni su egoisti. Tražiće od vas da radite samo ono što njima odgovara, a neće se ni malo potruditi kako biste i vi uživali u trenutku. Ako primetite da vas ne gledaju tokom seksa, to je zato što zamišljaju drugu osobu.

Ribe

Emotivnost Riba predstavlja veliku manu kada je u pitanju seks. Iako će pokušati da priguše svoja osećanja prvih nekoliko puta, ubrzo će pokazati svoje pravo lice. Nemojte da se iznenadite ako se rasplaču tokom samog čina vođenja ljubavi ili čak i nešto ranije, prenosi Index.

Strelac

Iako važi za vatreni znak, Strelac je u krevetu sve samo ne vatren. Tehnike zavođenja im idu od ruke, međutim priča tu staje. Probudiće vašu maštu, a zatim vas razočarati pasivnošću. Može da se dogodi i da zaspu tokom seksa koji je za njih zanimljiv samo kao ideja, ali ne i kao čin.

Izvor: Superžena