Astro

Bikovi će danas malo dramiti bez potrebe, a Blizanci i Rakovi neće moći da se "otmu" nervozi

Šta su vama zvezde priredile za prvi dan nove sedmice?

07.10.2019. - 07:30h
Bikovi će danas malo dramiti bez potrebe...
Bikovi će danas malo dramiti bez potrebe...foto: Depositphotos/gpointstudio

OVAN

Odličan je momenat da zatražite pomoć ili uslugu. I vi ćete moći da pomognete drugima, samo nemojte dozvoliti da zapostavite svoje obaveze. Očekuju vas neplanirani troškovi. Danas se mogu dogoditi i zanimljiva poznanstva i susret sa osobama koje će privući vašu pažnju.

BIK

Sledi vam dosta važan razgovor sa osobom koju cenite i poštujete. Ili se možete obratiti nadređenom i tražiti uslugu ili ustupak. Ne ustručavajte se i da predložite neke svoje ideje. Emotivno je dosta korektan dan, mada ćete vi povremeno praviti dramu bez pravih razloga.

BLIZANCI

Uglavnom vam situacije danas idu na ruku, ali ćete se dosta nervirati i žuriti. Imate planove sa emotivnim partnerom, ali će oni verovatno morati da budu odloženi ili zbog poslovnog segmenta ili zbog susreta sa starim prijateljem.

RAK

Energija ovog dana vam baš i ne odgovara, nervozni ste i imate obaveza preko glave. Žurite jer imate i lične stvari koje morate da završite. Ni drugi deo dana nije ništa bolji – lako može doći do rasprave sa emotivnim partnerom i to odjednom, bez pravih razloga.