Astro

Lavovi su malo nervozni, neko im je stao na žulj; Ovnovi varniče, ali mogu energiju da pretvore u strast…

Kod Devica, red rasprave, red ljubavi...

05.10.2019. - 07:30h
foto: Depositphotos/konradbak

OVAN

Ako danas radite, budite nešto obazriviji, jer postoji mogućnost konflikta sa poslovnim saradnicima. Danas vas drmaju izuzetno jake strasti, pa bi ovo vreme u suštini bilo najbolje iskoristiti za ljubav. U odnosu sa emotivnim partnerom stoje varnice, potrošite ih kroz strast.

BIK

Ako hoćete da danas uradite pravu stvar za sebe, najbolje će biti da ostavite sve obaveze I okrenete se sopstvenom uživanju. Dan je izuzetan da negde otputujete ili da makar pustite sopstvene misli “na ispašu”. Moguće su velike strasti u odnosu sa voljenom osobom, uživajte u dešavanjima.

BLIZANCI

Zaista danas želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima – sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Svesni ste da prepreke postoje da bi se prevazilazile. Pokušajte da budete korektni u odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Danas ste pomalo nepažljivi, misli vam lutaju I itekako stoji mogućnost da napravite neku grešku. Ne ostavljajte bitne odluke za današnji dan, bolje ih prolongirajte za narednu nedelju, kada stvari budu jasnije. Potrebno vam je opuštanje, ali aktivno, pa bi bilo najbolje otputovati ili se baviti rekreacijom.