Astro

Ovnovi danas drame bez ikakve potrebe, Vodolije troše vreme na nerviranje, Strelčevi zabrinuti!

Kakav utorak pred nama - mnogo nervoze i brige, ali...

10.09.2019. - 11:26h
foto: Depositphotos/NinaMalyna

OVAN

Tokom današnjeg dana morate naći balans. S jedne strane situacije vas teraju da žurite, dok ste sa druge svesni da možete napraviti greške u impulsivnosti i ishitrenosti. U odnosu sa emotivnim partnerom pravite dramu bez ikakve potrebe. Saslušajte dobro šta druga strana ima da vam kaže.

BIK

Pravi je momenat da se malo ambicioznije uključite u poslovna dešavanja. Neke poslovne šanse se sada mogu otvoriti pred vama i zaista nema potrebe da kočite sebe i budete nesigurni. Dan je odličan da neke situacije, ali i pitanja pokrenete u emotivnom segmentu. Mogućnost novog zanimljivog poznanstva.

BLIZANCI

Osećate da imate mnogo više energije nego inače. U poslovnom segmentu se sve odvija dosta brzo, povremeno ste nervozni, ali je ovo pozitivna nervoza koja vas tera na pokret. U susretu sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je zanimljiv imate osećaj da vreme prosto leti.

RAK

Potrebno je da dobro razmislite o svakom svom potezu. Šanse za neka ostvarenja danas postoje, ali ne treba žuriti, već pratiti situaciju i reagovati u pravom momentu. Blagi nesklad u emotivnom segmentu – opterećeni ste razmišljanjima o osobi koja je verovatno daleko od vas.