Astro

Pred Bikovima je vrlo podsticajan dan, Device razmišljaju o bivšem partneru i žele kontakt sa njim, Ribe dogovaraju posao!

Početak nove radne nedelje biće vrlo pozitivan za većinu horoskopskih znakova! Kome će cvetati cveće, a koga će sreća ipak zaobići...

09.09.2019. - 07:54h
foto: Depositphotos/envivo

OVAN

Dan je odličan za dogovore, jer ste ubedljivi i puni samopouzdanja i sada lako možete nametnuti svoje mišljenje drugima. Takođe – neke šanse za zaradu će se neočekivano otvoriti, pa gledajte da ih iskoristite. Prisustvo jedne osobe vam unosi pozitivan nemir.

BIK

Pred vama je jedan vrlo podsticajan dan. Doduše, nekih neočekivanih situacija će biti u poslovnom segmentu, ali možete ih bez većih problema rešiti i okrenuti u svoju korist. Budite spremni na akciju. Odličan momenat da se pokrenete prema nekome ko vas privlači i intrigira.

BLIZANCI

Dan je dobar da se pokrenete po više pitanja. Možete uspostaviti komunikaciju sa važnim poslovnim saradnikom, a postoji i podrška od strane prijatelja ili uticajnih osoba. Lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom i pred vama je dan ispunjen flertovanjem i zanimljivim pričama.

RAK

Sada i neke poslovne, ali i privatne obaveze možete završiti na mnogo lakši način nego što ste to mislili. Dosta toga će vam ići na ruku, pa se prihvatite i onoga što je do sada bilo u zastoju. Vreme je da posvetite više pažnje voljenoj osobi i možda i pokrenete neka pitanja u svojoj vezi.