Astro

Ovog ponedeljka Škorpije ostvaruju svoj veliki plan, Ovnove čaka važan razgovor s partnerom, a Vagama se smeše ljubavne varnice!

Ponedeljak, 2. septembar, dan za nove početke! Nekome će sve ići kao po loju...

02.09.2019. - 06:14h
foto: Depositphotos/olly18

OVAN

Imaćete utisak da koliko god se trudili, ne možete obaveze odraditi na vreme. Nemojte se iznenaditi ukoliko pomoć ili pozitivne okolnosti stignu u poslednjem trenutku I okrenu situaciju za 180 stepeni. Razmišljate da je vreme da porazgovarate sa partnerom o bitnim pitanjima.

BIK

Moguće je da u ovom trenutku poslovne situacije niste u stanju da sagledate na pravi način. Odluke oko kojih se lomite kao da će same od sebe pronaći put do vas. Pravi trenutak je za sve ono što je vezano za emocije, jer možete produbiti odnos sa partnerom.

BLIZANCI

Neće vam biti drago zato što je jedna osoba iz kolegijalnog okruženja uspela da dobije ono što ste vi priželjkivali. Izborite se sa ovom situacijom i prihvatite je – doći će uskoro dani kada ćete vi moći da se istaknete. Podrška emotivnog partnera je danas prisutna u velikoj meri, lepi zajednički trenuci.

RAK

Iako vam je raspoloženje tokom današnjeg dana dosta promenljivo, rešili ste da vas ništa neće izbaciti iz takta i da ćete neke situacije završiti. Dobro vreme je pred vama, em ćete biti dosta angažovani, em će to osobe koje su vam bitne i primetiti. Moguće je da emotivni partner neće imati vremena za susret.