Astro

Obaveze danas kao da "napadaju" sa svih strana: Škorpije, Strelčevi i Ribe ne znaju gde će pre, ali zato Blizanci to lako rešavaju

Šta su vama zvezde priredile za poslednji ponedeljak ovog avgusta?

26.08.2019. - 07:30h
Odmor je definitivno gotov...
Odmor je definitivno gotov...foto: Depositphotos/inesbazdar

OVAN

Jake šanse da danas izgladite bitne odnose koji su u prethodnom periodu bili destabilizovani. Vaša inicijativa je neophodna, angažujte se, ali pustite da sve ide spontano, jer ćete na taj način dobiti najviše. Ovo važi i za poslovni, ali i za emotivni segment.

BIK

Iako ćete se tokom ovog dana osećati pomalo iscrpljeno i umorno, nemojte prepustiti slučaju ništa što vam je bitno, bilo da su u pitanju poslovne ili emotivne relacije. Rešenja se sada mogu naći lako, iako ćete možda u početku smatrati da vam ne idu na ruku.

BLIZANCI

Danas ste u odličnom raspoloženju, komunikativni, duhoviti, vedri i spremni da se angažujete. Napravićete više uspešnih dogovora, ali biti i u priličnoj žurbi da biste ispoštovali sve ono što vam je važno. Odličan dan za susret, razgovor sa voljenom osobom.

RAK

Raspoloženje vam je malo mutno, pa ćete verovatno funkcionisati sa oscilacijama. Ne dozvolite da vas neke unutrašnje nesigurnosti spreče da budete aktivni u poslovnom segmentu, jer imate više nego dobre šanse da napravite jedan konkretan i važan dogovor. Dobar momenat za razgovor sa partnerom.